توزیع محصولات آموزشی وآگاهی ازخطرات و رفتار ایمن دربرابر موادمنفجره در6 استان کشور
تهران - ایرنا - معاون برنامه ریزی و آموزشهای تخصصی سازمان امداد و نجات هلال احمر از توزیع اقلام آموزشی وبهداشتی مربوط به آگاهی رسانی خطرات و رفتار ایمن تر دربرابر مین و موادمنفجره به جا مانده از جنگ و پیشگیری از ویروس کرونا با همکاری دفتر کمیته بینالمللی صلیب سرخ در تهران به 6 استان هدف خبر داد.
به گزارش روز دوشنبه ایرنا از جمعیت هلالاحمر، حمید رضا اسکاش با اعلام این خبر افزود: به منظور آگاه سازی جوامع هدف از خطرات مین و مهمات عمل نکرده باقی مانده از جنگ و همچنین پیشگیری از ویروس کرونا طی هماهنگی به عمل آمده بین سازمان امداد و نجات، معاونت امور بین الملل و حقوق بشر دوستانه جمعیت هلال احمر، با همکاری دفتر کمیته بین المللی صلیب سرخ در تهران جمعاً تعداد 85 هزار و 905 قلم انواع محصولات آموزشی برای برگزاری دوره های آموزش خطرات مین و مواد منفجره نشده باقی مانده از جنگ شامل دفتر مشق و نقاشی، مداد رنگی، برنامه کلاسی، تقویم دیواری و پوستر برای گروه های سنی مختلف و همچنین 146 هزار و 988 قلم اقلام بهداشتی شامل ماسک بزرگسالان وکودکان، اسپری ضد عفونی کننده، شیلد صورت و نظایر آن از روز یکشنبه پانزدهم تا شانزدهم اسفند ماه جاری در محل صنایع نساجی هلال بسته بندی و بین 6 استان هدف پروژه مین از جمله استان های آذربایجان غربی، ایلام، کردستان، کرمانشاه، خوزستان و خراسان رضوی می باشد توزیع می شود.
وی ادامه داد: امیدواریم بتوانیم با برنامه ریزی های صورت گرفته و ادامه روند آموزش و توزیع این اقلام هر چه بیشتر نسبت به آگاه سازی جوامع هدف از خطرات مین و پیشگیری از ویروس کرونا را داشته باشیم.