یک‌شنبه 8 شهریور 1405

توقف حمله نظامی ارتش اسرائیل به رفح

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
توقف حمله نظامی ارتش اسرائیل به رفح

ارتش اسرائیل امروز مدعی شد تعلیق فعالیت‌های نظامی در رفح، جنوب غزه و دیرالبلح تا هفتم مارس (پنج‌شنبه) با هدف ارسال کمک‌های بشردوستانه آغاز شده است.

فعالیت‌ها در گذرگاه رفح در مرز مصر و غزه که بیشترین کمک‌ها از آن به این باریکه وارد می‌شود، اکنون با روند کاهشی روبروست و مسیر جایگزین «کرم ابوسالم» در اراضی اشغالی فلسطین نیز به دلیل اعتراضات برای آزادی اسرای صهیونیست مسدود شده است.

به نقل از شبکه خبری سی. ان. ان، چند کشور با هماهنگی رژیم صهیونیستی ترجیح داده‌اند کمک‌های هوایی را به غزه بفرستند تا جایگزین کاهش تعداد کمک‌هایی شوند که از طریق کامیون‌ها وارد این منطقه می‌شود.

خبر مرتبط یمن از موضع خود کوتاه نیامد / حملات علیه کشتی های اسرائیلی ادامه می یابد

دولت نجات ملی یمن اعلام کرد: تا توقف کامل جنگ در غزه بر عملیات نیروی دریایی در ردیای سرخ ادامه خواهد داد.

به گزارش سی‌ان‌ان، جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا روز جمعه گفت ایالات متحده ارسال کمک‌های غذایی هوایی به مردم غزه را آغاز می‌کند که خیلی زود انجام می‌شود.

در این میان، ارتش رژیم صهیونیستی اخیرا طرحی را به کابینه جنگ این رژیم ارائه کرد که برای تخلیه جمعیت غزه از مناطق درگیر آن هم در میانه هشدارهایی درباره آغاز عملیات زمینی در رفح است.

اکثریت جمعیت غزه که بیش از 1.5 میلیون نفر هستند اکنون در شهر رفح پناه گرفته‌اند که به عنوان تنها مکان امن برای فلسطینی‌هایی شناخته می‌شود که از شمال و مرکز غزه فرار کرده‌اند.

--> اخبار مرتبط

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

توقف حمله نظامی ارتش اسرائیل به رفح 2