دوشنبه 3 آذر 1404

تولید بیش از 54 هزار چادر امدادی از سوی هلال احمر در سال 1401

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
تولید بیش از 54 هزار چادر امدادی از سوی هلال احمر در سال 1401

مدیرعامل شرکت نساجی هلال احمر از تولید بیش از 54 هزار چادر امدادی در سال گذشته خبر داد.

محمدرضا امیریان درباره حجم تولیدات سال گذشته مجموعه نساجی هلال گفت: این شرکت در سال 1401 بیش از 54 هزار دستگاه انواع چادر امدادی و 830 تن لوله مبلی کرده است. همچنین در سال گذشته 145 هزار تخته پتوی نمدی، 42 هزار ثوب انواع پوشاک و 83 هزار عدد انواع ساک امدادی و نظامی در این مجموعه تولید شده است.

امیریان ادامه داد: 25 هزار عدد محصولات سراجی و سه هزار ست پزشکی و کیف کمک‌های اولیه نیز در این بازه زمانی تولید شده است.

مدیرعامل شرکت نساجی هلال با اشاره به این که 23 تن قیطان بافی در واحد نساجی هلال در تهران صورت گرفته است، گفت: علاوه بر تولیدات واحد تهران، در واحد خوانسار نیز تولیدات خوبی صورت گرفته است که از جمله آن‌ها می‌توان به ریسندگی 273 تن نخ و تولید یک میلیون و 400 هزار متر پارچه اشاره کرد.

امیریان تاکید کرد: با توجه به شعار سال اولویت اول ما افزایش حجم تولید محصول با کیفیت در سال 1402 است و در این مسیر از تمامی ظرفیت‌ها بهره خواهیم گرفت تا کشور در تولید اقلام امدادی و زیستی به خودکفایی کامل برسد.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی رفاه و تعاون