شنبه 29 شهریور 1404

تولید ملی

تولید ملی

خبرگزاری مهر

وزیر بهداشت گفت: از هفته آینده اولین تولید ملی داروی کووید -19 نیز عرضه خواهد شد و دیگر کمبودی در این زمینه نخواهیم داشت.

وب‌گاه مشرق نیوز

وزیر بهداشت درباره محدودیت های کرونایی گفت: یک هفته با همین آهنگ خواهیم رفت و اگر اثرات کمتر از آن چیزی که انتظار داریم را دیدیم قطعا محدودیت‌های بیشتری را اعمال خواهیم کرد.

خبرگزاری ایرنا

تهران - ایرنا - وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از تولید ملی داروی رمدسیور برای درمان کرونا در کشور خبر داد.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

وزیر بهداشت بیان کرد که دو داروی «رمدسیویر» و «فاویپیراویر» که در برخی بیماران کرونایی اثربخش بوده را به مقدار کافی توزیع کردیم و هفته آینده اولین تولید ملی این دارو نیز عرضه خواهد شد.

خبرگزاری ایسنا

وزیر بهداشت با ابراز نگرانی درباره وضعیت کووید19 در چهار استان، از عرضه تولید داخلی داروی "رمدسیویر" از هفته آینده خبر داد.

خبرگزاری تسنیم

وزیر بهداشت گفت: خوشبختانه دو داروی «رمدسیور» و «فاویپیراویر» که در برخی بیماران کرونایی اثربخش بوده است.

خبرگزاری تسنیم

یک اقتصاددان درباره اینکه چرا بعد 40 سال نتوانستیم تورم را حل کنیم و راه‌حل های قطعی برای حل این مشکل با تسنیم گفتگو کرد.

خبرگزاری تسنیم

مدیر روابط عمومی جهاد دانشگاهی گفت: نمایشگاه دستاوردهای 40 ساله جهاددانشگاهی لغو شد و مراسم سالگرد تاسیس این نهاد نیز به صورت مجازی برگزار می شود.

خبرگزاری دانشجو

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از جهاددانشگاهی، ابوالقاسم رئیسی، مدیرکل روابط عمومی جهاددانشگاهی ضمن اعلام این خبر، افزود: با وجود برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته و آمادگی واحد‌های سازمانی این نهاد برای معرفی و به نمایش گذاشتن توانمندی‌ها و شاخص‌ترین دستاوردهای خود در حوزه‌های مختلف پژوهش و فناوری، فرهنگی، آموزشی، تجاری‌سازی و کارآفرینی، به‌دلیل شرایط پیش‌آمده و شیوع روبه‌رشد...

خبرگزاری ایرنا

تهران - ایرنا - نمایشگاه دستاوردهای 40 ساله جهاد دانشگاهی که قرار بود نیمه مرداد 99 برگزار شود به دلیل شیوع ویروس کرونا در کشور لغو شد و به صورت مجازی برپامی‌شود.

خبرگزاری ایسنا

مدیرکل روابط عمومی جهاددانشگاهی از لغو برگزاری نمایشگاه دستاوردهای 40 ساله جهاددانشگاهی به‌دلیل شیوع ویروس کرونا خبر داد.

وب‌گاه تابناک

واژه تولید ناخالص ملی یکی از پرکاربردترین واژه های عرصه سیاست گذاری عمومی است.