چهارشنبه 25 تیر 1404

تکاپوی خطرناک تندروها برای حذف شخصیت های ملی بعد از جنگ 12 روزه به روایت یک اصلاح طلب

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
تکاپوی خطرناک تندروها برای حذف شخصیت های ملی بعد از جنگ 12 روزه به روایت یک اصلاح طلب

اقتصادنیوز: شمس‌الواعظین تحلیلگر سیاسی اصلاح طلب از تلاش جدید تندروها برای حذف اصلاح طلبان و اعتدالیون از تریبون های رسمی سخن گفت.

به گزارش اقتصادنیوز، ماشاءالله شمس‌الواعظین تحلیلگر مسائل سیاسی در بخشی از گفتگو با «اقتصادنیوز» تاکید کرد: شخصیت های اصلاح طلب و تئوریسین های اصلاح طلب در تفسیر جنگی که رخ داد خوانش و قرائتی جدید ارائه کردند؛ در واقع به یک معنا، صدا و سیما را نجات دادند.

او با انتقاد از ادامه مواضع تندروها در پساجنگ و اصرار آنها بر ندادن تریبون به اصلاح طلبان در رسانه های رسمی، می گوید: الان برای حذف دوباره شخصیت هایی که در این 12 روز جنگ پا به میدان گذاشتند و به صدا و سیما رفتند، تلاش می کنند. بعد تلاش می شود حضور دخترانی که در جنبش زن زندگی آزادی فعال داشتند، دوباره حول دولت مرکزی و مسائل میهن هدف قرار گیرد که آنها را طرد کنند.

وی افزود: بعد آرام آرام سراغ بقیه چهره ها و ایرانیان مقیم خارج از کشور مثل شخصیت های ملی می رود که تلاش خطرناکی است و باید مورد توجه قرار گیرد چون پیامدها و ویرانگری آن بیش از یک جنگ است.

مشروح این گفت و گو را با تیتر «شمس‌الواعظین: اصلاح‌طلبان و مردم ناجی صداوسیما شدند» را بخوانید. 

همچنین بخوانید ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید