تکلیف عیسی آل کثیر با پرسپولیس یکسره شد
با دور جدید تمرینات تیم فوتبال پرسپولیس، عیسی آلکثیر هم حضور پررنگ و فعالتری در تمرینات سرخپوشان داشته است.
با توجه به وضعیتی که عیسی آلکثیر دارد به احتمال فراوان به زودی قرارداد جدید او با باشگاه پرسپولیس به امضا خواهد رسید.
با دور جدید تمرینات تیم فوتبال پرسپولیس، عیسی آلکثیر هم حضور پررنگ و فعالتری در تمرینات سرخپوشان داشته است.
آلکثیر که به دلیل مصدومیت از ناحیه رباط صلیبی ماههاست از میادین دور است، با رسیدن به بهبودی، در تمرینات پرسپولیس حاضر شد تا بتواند رضایت کادر فنی این تیم را جلب کند.
قرارداد عیسی آلکثیر با پرسپولیس در پایان فصل گذشته به اتمام رسید و او در تلاش است تا بتواند با رسیدن به آمادگی کامل رضایت یحیی گلمحمدی را به دست بیاورد تا بتواند قرارداد جدیدی با این باشگاه امضاء کند.
از تمرینات پرسپولیس به گوش میرسد که میزان آمادگی آلکثیر باعث رضایت مربیان این تیم شده و احتمالاً به زودی شاهد امضای قرارداد جدید این بازیکن با پرسپولیس باشیم.
در صورتی که آلکثیر بتواند قرارداد جدیدی با پرسپولیس امضاء کند در این صورت او از نیمفصل دوم مجددا به پرسپولیس باز خواهد گشت تا بعد از نزدیک به یکسال دوری از میادین، با پیراهن پرسپولیس به لیگ برتر بازگردد.
منبع: فارس هم اکنون دیگران می خوانند-
ورود مقامات ایرانی به کانادا ممنوع شد + جزئیات
-
نکونام قید تیم ملی و جام جهانی را زد!
-
واکنش مدیرمسئول خبرگزاری قوه قضاییه به گلوله خوردن مهدی حضرتی + فیلم لحظه شلیک گلوله
-
جنجال جدید شرکت میهن | «رضا شفیعی جم» شکایت کرد + فیلم
-
غیبت «مولوی عبدالحمید» در دیدار با نماینده رهبری + تصاویر
-
«احمد زیدآبادی» احضار شد
-
اطلاعیه مهم درباره انفجار در پردیس