پنج‌شنبه 18 بهمن 1403

تیراندازی خونین با اسلحه شکاری در سیرجان

وب‌گاه عرشه آنلاین مشاهده در مرجع
تیراندازی خونین با اسلحه شکاری در سیرجان

فرمانده انتظامی سیرجان درباره نزاع دسته جمعی و تیراندازی در این شهر که 5 مجروح به‌جا گذاشته است، توضیحاتی ارائه کرد.

فرمانده انتظامی سیرجان گفت: عامل اصلی وقوع تیراندازی و مجروحیت 5 نفر که به دنبال یک نزاع فردی رخ داده بود، کمتر از 12 ساعت دستگیر شد.

سرهنگ مرتضی امیرسبتکی، فرمانده انتظامی سیرجان گفت: در پی اعلام یک فقره نزاع دسته‌جمعی منجر به مجروحیت 5 نفر در یک منزل مسکونی در یکی از محله‌های حاشیه شهر سیرجان، بلافاصله واحدهای گشتی به محل وقوع اعزام شدند.

او تصریح کرد: با حضور مأموران در صحنه، مشخص شد 5 پسر جوان از افراد حاضر در این منزل مسکونی، از سوی فردی با شلیک اسلحه شکاری مجروح شدند و ضارب نزاع نیز بلافاصله از محل متواری شده است.

سرهنگ امیرسبتکی بیان داشت: با آغاز پی جویی‌های پلیسی برای شناسایی و دستگیری عامل این تیراندازی و با تلاش تیم‌هایی از پلیس امنیت عمومی، این متهم شناسایی و طی یک عملیات غافلگیرانه در سطح شهر دستگیر شد.

او افزود: علت و انگیزه این نزاع که متأسفانه منجر به مجروحیت 5 نفر شد، اختلاف و درگیری قبلی بین چند پسر جوان و وقوع نزاع بین آن‌ها عنوان شده است که در این رابطه این متهم پس از تشکیل پرونده به مراجع قضائی معرفی شد و تحقیقات تکمیلی در دست انجام است.

هم اکنون دیگران می خوانند 11 اردیبهشت 1402 - 16:57

بیشتر بخوانید

تیراندازی خونین با اسلحه شکاری در سیرجان 2