ثبت جهانی برای کردستان ثروت آفرین است
عضو فراکسیون گردشگری مجلس شورای اسلامی ثبت جهانی برای کردستان را ثروت آفرین دانست و گفت: معرفی در سطح جهانی و برخورداری از منابع سازمان جهانی یونسکو میتواند به توسعه زیرساخت ها و رونق صنعت گردشگری در منطقه کمک کند.
محسن فتحی در بازدید خود از روستاهای منطقه هورامان در راستای ثبت جهانی هورامان اظهار کرد: پالنگان محور مهمی در پرونده ثبت جهانی است و از این رو ضروری است با حضور دستگاه های اجرایی و همکاری مردم ساماندهی روستا با فوریت انجام شود.
وی ضمن تشکر و تقدیر از همراهی مردم پالنگان در راستای ساماندهی روستا درخواست و عنوان کرد: موارد در دستور کار پایگاه منظر فرهنگی هورامان در اسرع وقت با همکاری مردم پایان یابد.
فتحی در ادامه افزود: ثبت جهانی برای کردستان ثروت آفرین است و معرفی در سطح جهانی و برخورداری از منابع سازمان جهانی یونسکو می تواند به توسعه زیرساخت ها و رونق صنعت گردشگری در منطقه کمک کند.
وی همچنین در بازدید از مسجد تاریخی روستای تنگی ور و حضور در جمع مردم با اشاره به اهمیت تاریخی این روستا، گفت: کتیبه تنگی ور باید به عنوان نقطه ای برای رونق گردشگری تاریخی در کردستان مورد توجه بیشتری قرار گیرد.
در این بازدید نماینده مردم کردستان در جریان مشکلات این روستا قرار گرفت و وعده داد مسائل برای تسریع در انجام از طریق ادارات شهرستان دنبال شود.
در ادامه دیدارهای دکتر محسن فتحی از منطقه هورامان که با هدف بررسی روند ساماندهی روستاهای هدف بازدید پرونده ثبت جهانی صورت گرفت، نماینده کردستان با حضور در بخش سیروان از روستای دولاب بازدید کرد.
وی ضمن بازدید از پروژه های ساماندهی روستا، با اعضای شورای اسلامی روستا دیدار و از بوم گردی نیشتمان بازدید کرد.
نماینده مردم کردستان با حضور در بخش مرکزی شهرستان سنندج نیز از روستای بزلانه به عنوان یکی از روستاهای مهم پرونده ثبت جهانی بازدید کرد. آسفالت جاده روستا، توسعه شبکه آبرسانی و آنتن دهی موبایل از مطالبات مطرح شده توسط مردم خطاب به نماینده مجلس بود.
عضو فراکسیون گردشگری مجلس شورای اسلامی برنامه های پایگاه منظر فرهنگی هورامان را برای پیشبرد طرح های توسعه گردشگری، مثبت ارزیابی و عنوان کرد: تاکنون برنامه مدونی برای توسعه گردشگری پالنگان اجرایی نشده است و ضروری است با استفاده از پتانسیل ثبت جهانی و با این رویکرد طرح توسعه گردشگری منطقه اجرایی شود.
ارزیاب سازمان جهانی یونسکو قرار است از 31 شهریورماه به مدت 10 روز با حضور در استان های کرمانشاه و کردستان از روند ساماندهی روستاهای منطقه هورامان بازدید کند.
انتهای پیام