یک‌شنبه 5 مرداد 1404

ثبت 40 درصد موارد سرقت موبایل اروپا در انگلیس

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
ثبت 40 درصد موارد سرقت موبایل اروپا در انگلیس

روزنامه گاردین در گزارشی اعلام کرد، بررسی پرونده‌های ثبت‌شده نزد شرکت آمریکایی بیمه «اسکوئر‌ترید» نشان می‌دهد 39 درصد از مجموع موارد سرقت تلفن همراه در 12 کشور اروپایی طرف قرارداد این شرکت، مربوط به بریتانیا بوده است.

- اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، روزنامه گاردین روز شنبه در گزارشی اعلام کرد که بررسی پرونده‌های ثبت‌شده نزد شرکت آمریکایی بیمه «اسکوئر‌ترید» نشان می‌دهد که 39 درصد از مجموع موارد سرقت تلفن همراه در 12 کشور اروپایی طرف قرارداد این شرکت، مربوط به بریتانیا بوده است.

بر اساس این گزارش، این در حالی است که تنها 10 درصد از مشتریان اروپایی این شرکت را بریتانیایی‌ها تشکیل می‌دهند.

این داده‌ها نشان می‌دهد که تعداد پرونده‌های مربوط به سرقت موبایل در بریتانیا از ژوئن 2021 تاکنون، 425 درصد افزایش داشته است و 42 درصد از موارد سرقت موبایل در بریتانیا در شهر لندن رخ داده است که این مقدار معادل 16 درصد از کل موارد سرقت تلفن همراه در اروپاست.

تورم انگلیس در ژوئن به بالاترین رقم از ژانویه 2024 رسید افت درآمد خانوارهای انگلیس برای اولین بار پس از 2 سال

این اطلاعات در حالی منتشر می‌شود که نگرانی‌ها درباره پدیده «قاپ‌زنی موبایل» رو به افزایش است. پلیس می‌گوید که باندهای خلافکار اکنون سرقت تلفن همراه را به عنوان راهی آسان‌تر برای کسب درآمد نسبت به فروش مواد مخدر در پیش گرفته‌اند.

پلیس لندن اعلام کرد که در سال گذشته حدود 80 هزار دستگاه تلفن همراه در این کلان شهر به سرقت رفته و این پدیده را یک «کسب‌وکار جنایی ساختاریافته» توصیف کرد.

بر اساس این گزارش، ارزش دستگاه‌های سرقت‌شده در لندن حدود 20 میلیون پوند بوده است و آیفون‌ها بیشترین سهم را در میان دستگاه‌های به سرقت رفته دارند.

پلیس از شرکت‌های سازنده تلفن خواسته است که برای کاهش ارزش دستگاه‌های دزدیده‌شده هنگام فروش مجدد، دسترسی به خدمات ابری را روی این گوشی‌ها قطع کنند.

نمایندگان شرکت‌های گوگل و اپل نیز ماه گذشته در برابر کمیته علوم و فناوری مجلس عوام انگلیس گفتند که امکانات امنیتی برای حفاظت از داده‌های کاربران هم‌اکنون در سیستم‌ها وجود دارد.