جلالالدین معیریان از بیمارستان مرخص شد
![جلالالدین معیریان از بیمارستان مرخص شد](https://img9.irna.ir/d/r2/2020/11/29/4/157741972.jpg)
تهران - ایرنا - استاد جلالالدین معیریان هنرمد پیشکسوت عرصه چهرهپردازی و از گریمورهای شناخته شده سینما و تلویزیون بعد از یک ماه بستری بودن در بیمارستان به سبب ابتلا به ویروس کرونا، با مجوز پزشک معالج از بیمارستان مرخص و برای ادامه مراحل درمان به خانه خود اعزام شد.
نهمین روز از نهمین ماه سال 99 در کنار تمامی تلخکامیهای اخبار این ایام حاوی اخبار خوشی بود. خبر خوش از بهبودی یکی از هنرمندان عرصه سینمای کشور آن هم بعد از انتشار اخبار متعدد درگذشت هنرمندان مختلف عرصه سینما، تئاتر و تلویزیون که طی این ایام طعمه ویروس کرونا شدند، زندگی این جهانی را بدرود گفتند و داغی عظیمتر و گستردهتر بر اخبار تلخ این روزها در سایه درگذشت هر روزه هموطنانمان به واسطه ابتلا به ویروس کرونا بر جای گذاشتند.
آن خبر خوش این بود که استاد جلالالدین معیریان از مطرحترین و شناختهشدهترین طراحان پیشکسوت هنر چهرهپردازی و گریمورهای عرصه سینما و تلویزیون کشورمان بعد از یک ماه بستری بودن در بیمارستان نیکان به سبب ابتلا به ویروس کرونا، امروز (یکشنبه 9 آذر ماه) از بیمارستان مرخص شد.
ادامه مراحل درمان و فیزیوتراپی در منزل
دکتر نیکنام حسینیپور مدیر عامل مؤسسه هنرمندان پیشکسوت در گفتوگو با خبرنگار فرهنگی ایرنا با تایید این خبر گفت: از طریق خانم بیتا معیریان دختر استاد جلالالدین معیریان باخبر شدیم که او بعد از قرین یک ماه بستری بودن در بیمارستان، صبح امروز 9 آذرماه با مجوز پزشک معالج از بیمارستان مرخص و برای سپری کردن دوران نقاهت به منزل اعزام شد.
وی ادامه داد: درحال حاضر آقای معیریان باید در منزل ادامه مراحل درمان و همچنین فیزیوتراپیهای مخصوص را انجام دهد تا بتواند آرام آرام به وضعیت جسمانی سابق خود بازگردد.
حسینیپور ضمن تقدیر از تلاش کادر درمان گفت: در سایه تعامل و همراهی شبانهروزی کادر درمان و پزشکان باوجود درگیری بیش از 85 درصد ریه این هنرمند، وی بعد از یک ماه مراحل درمانی مجوز خروج از بیمارستان را پیدا کرد و امیدواریم با سپری کردن دوران نقاهت در خانه هر چه سریعتر با سلامت کامل به فعالیتهای هنری خود بازگردد.
به گزارش ایرنا، معیریان که متولد سال 1320 است، کار خود را به عنوان چهره پرداز با فیلم «آرامش در حضور دیگران» ناصر تقوایی آغاز کرد و در طول این سالها، مسئولیت طراحی چهره پردازی در فیلم های زیادی را بر عهده داشته که از آن جمله به «مرگ یزدگرد» بهرام بیضایی، «کمال الملک» علی حاتمی، «سرب» و «رد پای گرگ» مسعود کیمیایی، «کشتی آنجلیکا» محمد بزرگنیا، «جیببرها به بهشت نمیروند» ابوالحسن داوودی، «دو نفر و نصفی» یدالله صمدی، «سارا» داریوش مهرجویی، «خانه ای روی آب» بهمن فرمان آرا، «قارچ سمی» و «مزرعه پدری» رسول ملاقلی پور و «افسانه آه» و «آتش بس» تهمینه میلانی میتوان اشاره کرد.
معیریان تا بهحال شش بار نامزد دریافت سیمرغ بلورین بهترین چهرهپردازی از جشنواره فیلم فجر بودهاست و سه بار طی سالهای 1367، 1374 و 1375 به ترتیب برای فیلمهای سرب به کارگردانی مسعود کیمیایی (هفتمین جشنواره فیلم فجر)، غزال به کارگردانی مجتبی راعی (چهاردهمین جشنواره فیلم فجر) و توفان شن به کارگردانی جواد شمقدری (پانزدهمین جشنواره فیلم فجر) توانسته سیمرغ بلورین بهترین طراح چهرهپردازی را از جشنواره فیلم فجر کسب کند.
*س_برچسبها_س*![جلالالدین معیریان از بیمارستان مرخص شد 2](https://img9.irna.ir/d/r2/2020/11/29/3/157741971.jpg)
![جلالالدین معیریان از بیمارستان مرخص شد 3](https://img9.irna.ir/d/r2/2020/11/29/3/157741973.jpg)