جنگ سرد
جنگ سرد
یک دیپلمات ارشد روسی روز سه شنبه گفت که خطرات درگیری نظامی مستقیم بین دو قدرت هسته ای روسیه و ایالات متحده، به طور پیوسته در حال افزایش است.
وزیر امور خارجه روسیه گفت که جهان به سطح خطرناکتری نسبت به دوران جنگ سرد نزدیک میشود.
اقتصاد چین درکتاب خیزش فناورانه وجهش اقتصادی از منظر «جهش اقتصادی» بررسی میشود؛ جهش اقتصادی به معنای از بین بردن شکاف میان اقتصادکشورهای عقبتر، مانند چین، و کشورهای پیشگامی، مانند آمریکاست.
چین بهویژه با میانجیگری در روابط عربستان سعودی و ایران، به گونهای انگشت روی منطقه گذاشته است که 6 ماه پیش قابل حدس زدن نبود.
عربستان سعودی به رهبری محمد بن سلمان ولیعهد این کشور به سرعت درحال خروج از مدار واشنگتن به نفع پکن است.
نامی گفت: کشاورزان مهمترین گروه تولید کننده مایحتاج عمومی و غذایی مردم هستند که باید در زمینه تولید و کاهش خسارات احتمالی مورد حمایت قرار گیرند.
رئیس سازمان مدیریت بحران کشورگفت: کشاورزان مهمترین گروه تولید کننده مایحتاج عمومی و غذایی مردم هستند که باید در زمینه تولید و کاهش خسارات احتمالی مورد حمایت قرار گیرند.
کشورها چگونه به موفقیت دست پیدا میکنند؟ و چرا برخی کشورهای کمتر توسعه یافته هرگز به بقیه نمیرسند؟
صلح در اوکراین نمی تواند گروگان اهداف جنگی باشد. در بهترین شرایط اگر آتش بس برقرار شود و روند دیپلماتیک جریان یابد، کشورهای ناتو باید به تسلیح اوکراین ادامه دهند و به هرگونه تردید در باب این که پایبندی به نقشه راه دیپلماتیک به معنای پایان حمایت نظامی است را از میان ببرند.
باید اعتراف کرد که بعد از سالیان درازی که توان و قدرت نظامی ارتش به صورت چشمگیری افزوده شده است، اما هنوز خبری از یک فیلم قدرتمند در نمایش و بیان توان نظامی ارتش در سینمای ایران نیست.
پارسینه نوشت؛ چندین ماه است صحبت از خرید و فروش تسلیحات نظامی بین تهران و مسکو حسابی داغ شده است. از جمله ماجرای فروش پهپادهای انتحاری و نقطه زن ایرانی به روسیه و از طرفی خرید هواپیماهای جنگنده روسی به ایران!
سپاه نیوز نوشت: فرمانده دانشگاه جامع امام حسین (ع) گفت: در دیدار کارکنان نیروی هوایی ارتش با فرمانده کل قوا، ایشان سفارش اکید کردند که بر روی جنگهای ترکیبی کار کنید و حرکت ترکیبی در مقابل دشمن داشته باشید.
دولت آمریکا در سال 1946، ANP را بهعنوان تلاشی برای توسعه جت بمبافکن هسته ای آغاز کرد. این ابزاری برای دستیابی به یک هدف مرگبار و البته کاربردی بود؛ قابلیت پرواز به مسافت دستکم 25 هزار کیلومتر بدون نیاز به سوختگیری، این جت را تبدیل به گزینهای ایدهآل برای حملات نظامی میکرد.
فرمانده دانشگاه جامع امام حسین (ع)، گفت: در مسئله مقابله با جنگ ترکیبی دشمن ابتدا باید بدانیم که ماهیت این جنگ چیست.