جهاد تبیین؛ مانع کمرنگ شدن نام و اندیشه امام (ره)
دشمن در حال حاضر به دنبال سرمایه گذاری بر روی تقابل مردم با نظام اسلامی است لذا نقش خواص در حال حاضر جهاد تبیین است.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس؛ زندگی سیاسی امام خمینی رحمه الله علیه از اواخر دهه 30 و اوایل دهه 40 بصورت جدی آغاز شد. اعتراض گسترده امام و دیگر مراجع بزرگ تقلید شیعه رضوان الله علیهم در سال 1341 به قانون انجمن های ایالتی و ولایتی و کاپیتولاسیون و به دنبال آن قیام 15 خرداد 1342 سه هدف اساسی و مهم را دنبال میکرد و آن مخالفت با دین ستیزی و اسلام زدایی شاه، ظلم و ستم درباریان و وابستگی به اجنبی بود.
امام خمینی قدس سره در بدو ورود به فرانسه نخستین بار در 22 بهمن 1357 نوع حکومت را جمهوری اسلامی معرفی میکنند در اندیشه حضرت امام (ر) ه مراد از جمهوری اسلامی در عصر غیبت ولایت فقیه است نه مشروطه سلطنتی و نه جمهوری محض؛ جمهوری اسلامی از دیدگاه ایشان متکی بر ضوابط اسلام، آرا عمومی، عدالت اجتماعی، آزادی و استقلال است.
در تاریخ فقه شیعه امام خمینی (ره) نخستین فقیهی است که دولت اسلامی را تشکیل داد. آرا سیاسی ایشان در ضرورت قیام علیه نظام شاهنشاهی و لزوم تاسیس دولت اسلامی با تدوین درس های فقه ایشان در نجف اشرف در سال 1348 ه ش به طور مخفیانه منتشر شد. ارکان نظریه سیاسی امام (ره) مبتنی بر تشکیل حکومت اسلامی یعنی ولایت فقیهان عادل منسوب از جانب شارع مقدس در راستای حکومت پیامبر اسلام و امامان علیهم السلام می باشد.
جمهوری اسلامی را در عصر غیبت با پایه گذاری رهبر کبیر انقلاب می توان به لحاظ نظری و علمی پربارترین مراحل فقه سیاسی و حقوق عمومی شیعه معرفی کرد. در نظریه امام خمینی مشروعیت سیاسی یک صورت بیشتر ندارد و آن الهی مردمی است و بین عصر حضور و غیبت امام (عج) فرقی ندارد.
امام خمینی مردم را یکی از پایه های حکومت اسلامی می دانستند و در بیانات خود همواره بر لزوم اتکای حکومت به مردم، عدم تحمیل بر مردم، رضایت مردم و نظارت مردم تأکید می ورزیدند.
بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران در صحیفه خود مردم را مقدمه ای واجب برای تشکیل حکومت و استمرار آن قلمداد می کند و اشاره می دارد بدون همراهی مردم امکان تحقق و استمرار حکومت اسلامی وجود ندارد. به گفته امام: «پشتوانه یک حکومتی ملت است. اگر یک ملتی پشتوانه حکومت نباشد، این حکومت نمی تواند درست بشود؛ این نمی تواند برقرار باشد.» (صحیفه امام، ج11، ص459)
این نکته در بیانات مقام معظم رهبری در سالروز رحلت امام خمینی (ره) حائز اهمیت است که دشمن در حال حاضر بدنبال سرمایه گذاری بر روی مردم جهت در تقابل قرار دادن آنها با نظام اسلامی می باشد.
تبلیغات در رسانه های داخلی و خارجی مبنی بر اعتراضات با موضوعات مختلف یکی از حربه های دشمنان قسم خورده این نظام بوده که به نوعی بدنبال خدشه وار کردن به این نظام بوده که مردم آگاه و بصیر همانند گذشته نقشه های شوم آنها را نقش بر آب خواهند کرد و با استعانت از فرهنگ مقاومت، مانع هویت زدایی دشمن از انقلاب می شوند.
نقش خواص در حال حاضر جهاد تبیین می باشد تا در راستای فرمایش ولی امر مسلمین مانع کمرنگ شدن نام امام (ره) و اندیشه ایشان، جلوگیری از نفوذ مرتجعین در کشور، افشای دروغ پردازی و جنگ روانی شوند.
نویسنده: امیر فریدنیا، مدیرکل دفتر سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری خراسان رضوی
انتهای پیام /