جولان موشها در شهر قم
مدیرکل هماهنگی و نظارت بر خدمات شهری شهرداری قم گفت: طعمه گذاری و لانهکوبی موشها از سال 1401 در سه مرحله در سطح شهر انجام شد که در مجموع پس از 76 هزار طعمه گذاری و 28 هزار لانهکوبی، بیش از 7 هزار لاشه موش جمعآوری شد.
مدیرکل هماهنگی و نظارت بر خدمات شهری شهرداری قم، گفت: فعالیتها در حوزه برخورد با معضل موشها در قم با شدت بیشتری در حال انجام است.
به گزارش تسنیم، سید محسن میرهادی صبح امروز در گفتگو با خبرنگاران در قم با اشاره به معضل موشها در سطح شهر اظهار کرد: در راستای حل معضل موشها در سطح شهر هفت دستگاه از جمله مرکز بهداشت استان، محیط زیست، آب و فاضلاب، جهاد کشاورزی و شهرداری در این زمینه مسئولیت دارند.
وی افزود: برای هرکدام این دستگاهها شرح و وظایفی مشخص شده است که این موضوع از سال 1401 با برگزاری جلساتی در دستور کار بود.
مدیرکل هماهنگی و نظارت بر خدمات شهری شهرداری قم با بیان اینکه بررسیهای لازم انجام و برای از بین بردن موشها با تأیید مرکز بهداشت بهترین سموم انتخاب شد، تصریح کرد: برای رفع دغدغههای معضل موش، چند اقدام شناسایی، برخورد و تلهگذاری صورت گرفت.
میرهادی با اشاره به انتخاب منطقه 3 شهرداری قم به عنوان پایلوت برای این طرح تاکید کرد: در چندین مرحله با سایر دستگاهها جلساتی برگزار و خوشبختانه اقدامات در این طرح پایلوت نتیجه داد.
وی ادامه داد: طعمه گذاری و لانهکوبی موشها از سال 1401 در سه مرحله در سطح شهر انجام شد که در مجموع پس از 76 هزار طعمه گذاری و 28 هزار لانهکوبی، بیش از 7 هزار لاشه موش جمعآوری شد.
مدیرکل هماهنگی و نظارت بر خدمات شهری شهرداری قم با تأکید بر اینکه هیچ گاه معضل موشها به صفر نمیرسد و ما به حداقل ممکن خواهیم رسید، گفت: همکاری شهروندان در این طرح بسیار حائز اهمیت است و شهروندان میتوانند در صورت مشاهده نقاطی که حیوانات موذی تجمع دارند، به سامانه 137 اطلاع رسانی کنند تا در کوتاهترین زمان اقدام به طعمه گذاری و مبارزه با آنها صورت بگیرد.
میرهادی افزود: بیرون گذاشتن زبالههای خانگی در خارج از نوبت به خاطر ایجاد فضای امن برای تغذیه این جانوران از عوامل اصلی ازدیاد موشها است، یکی از پیش شرطهای موفقیت این طرح خودداری مردم از بیرون گذاشتن زباله بعد از ساعت 6:00 تا 21:00 در بیرون از منزل است.
از میان اخبار