شنبه 3 آذر 1403

حسن روحانی

حسن روحانی

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: داود سوری، محمد طبیبیان، موسی غنی‌نژاد، فرهاد نیلی و مسعود نیلی پنج اقتصادانانی هستند که دیدگاه خود را درباره انتخابات 15 تیر مطرح کردند.

وب‌گاه عرشه آنلاین

حسن روحانی: با سر کار آمدن یک دولت تندرو، ایران به ورطه جنگ، تحریم و فلاکت می‌افتد حسن روحانی، رئیس‌جمهور ایران در دولت‌های یازدهم و دوازدهم، در بیانیه‌ای از مردم برای شرکت در دور دوم انتخابات چهاردهم ریاست‌جمهوری در روز جمعه 15 تیر دعوت کرد و آن را انتخاب بین دو راه و جهت‌گیری کاملاً متفاوت دانست؛ انتخاب بین پیشرفت واقع‌بینانه و یا عقب‌گرد خیالبافانه؛ انتخاب بین تعامل عزتمندانه یا...

وب‌گاه عصر ایران

«میان آنان که موافق رأی دادن برای تغییر اوضاع هستند و آنان که به نیت تغییر دادن شرایط از رأی ندادن دفاع می‌کنند؛ نیت هر دو جریان یکی است (تغییر)، اما یکی طرفدار مشارکت در انتخابات است و دیگری مدافع تحریم آن. من رأی دادن را قبل از آنکه وظیفه بدانم حق افراد می‌دانم.»

وب‌گاه دنیای اقتصاد

در بیانیه حسن روحانی آمده است: با سر کار آمدن یک دولت تندرو که ایران را به ورطه جنگ و تحریم و فقر و فلاکت بیاندازد همه ما ضرر می‌کنیم‌؛ چه رأی داده باشیم چه رأی نداده باشیم. تنها تفاوت این است که رأی‌دهندگان می‌توانند مدعی شوند که به قدر وسع کوشیده‌اند؛ اما تحریم‌کنندگان جزئی از وضع موجود خواهند بود.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: حسن روحانی، رئیس‌جمهور ایران در دولت‌های یازدهم و دوازدهم، در بیانیه‌ای از مردم برای شرکت در دور دوم انتخابات چهاردهم ریاست‌جمهوری در روز جمعه 15 تیر دعوت کرد.

وب‌گاه خبر آنلاین

رئیس دولت دوازدهم گفت: اگر قرار بود حاکمیت صدای تحریم را بشنود، در انتخابات مجلس دوازدهم می‌شنید. این نوع واکنش یعنی تحریم انتخابات بیشتر به نوعی «خودکشی جمعی» می‌ماند که از ترس مرگ به خودکشی دست زنیم و با خودزنی تندترین جناح حاکمیت را به قدرت برسانیم و فکر کنیم فروپاشی نوعی تغییر است. من از سایه جنگ و خشونت بر میهنم عذاب می‌کشم. اما تحریم انتخابات راه‌حل نیست. تحریم عامل تضعیف و تجزیه...

وب‌گاه عرشه آنلاین

با یک انتخاب حیاتی و تاریخی میان دو راه مواجه هستیم / «رأی دادن و ندادن» سرنوشت حداقل یک دهه آینده را رقم می‌زند / با یک دولت تندرو همه ما ضرر می‌کنیم، چه رأی داده باشیم چه رأی نداده باشیم / یک نامزد تحریم را نعمت و دیگری فاجعه می‌داند حسن روحانی، رئیس‌جمهور ایران در دولت‌های یازدهم و دوازدهم، در بیانیه‌ای از مردم برای شرکت در دور دوم انتخابات چهاردهم ریاست‌جمهوری در روز جمعه 15 تیر...

وب‌گاه گسترش

این روزها صحبت های بسیاری از ماجرای کرسنت سر زبان ها است.

خبرگزاری تسنیم

مسئولان دولت حسن روحانی که این روزها اطراف یک نامزد ریاست جمهوری را گرفتند، طی 8 سال "دروغ پشت دروغ" به خورد مردم دادند، بزرگترین آن در موضوع مذاکرات هسته ای بود که گفتند، همه تحریم‌ها روز بعد از توافق لغو می شود.

خبرگزاری مهر

حسن روحانی برای جذب سرمایه های مردم در بورس در سال 99 گفت: ورس ایران بازاری است که همیشه ما مراقبت می‌کنیم، تاکید من به مسئولان بورس این است که مراقب سرمایه مردم در بورس باشند.

خبرگزاری مهر

عباس عبدی در مطلبی با عنوان "پوست موزهای ساختاری و دایمی" در رابطه با حذف دلار 4200 تومانی در یکی از روزنامه ها نوشت حذف یا بقای ارز ترجیهی پوست موزی زیر پای دولت سیزدهم است.

وب‌گاه الف

حسن روحانی قرارداد کرسنت را خارج از چارچوب قانون و از طریق واسطه‌ها دانست و هشدار داد که این قرارداد دارای آثار منفی فراوانی برای جمهوری اسلامی ایران خواهد بود.

خبرگزاری تسنیم

حسن روحانی که خود و تیمش این بار اطراف یک نامزد انتخاباتی را گرفته اند، سال 99 مدعی شد، دولتش 4.5 میلیون مسکن ساخت، این در حالی است که عباس آخوندی روز پایان وزارتش به صراحت اعلام کرد، «افتخار دولتش این است که حتی 1 مسکن نساخته است.»

خبرگزاری مهر

حسن روحانی قرارداد کرسنت را خارج از چارچوب قانون و از طریق واسطه‌ها دانست و هشدار داد که این قرارداد دارای آثار منفی فراوانی برای جمهوری اسلامی ایران خواهد بود.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: انتخابات سه سال پیش، 6 نامزد در طول مناظره‌های انتخاباتی حضور داشتند؛ ابراهیم رییسی، محسن رضایی، امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی، علیرضا زاکانی، سعید جلیلی و عبدالناصر همتی، شش نامزدی بودند که سال 1400 در مناظره‌ها حضور داشتند.