حسینی: چمدانها را برای حضور در اردوی تیم ملی تکواندو آماده کردهایم
![حسینی: چمدانها را برای حضور در اردوی تیم ملی تکواندو آماده کردهایم](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1399/6/5/12472794_839.jpg)
المپین تکواندو گفت: برای برگزاری اردوی تیم ملی تکواندو طی روزهای آینده کاملا آماده هستیم.
به گزارش خبرنگار کشتی و رزمی گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، ستاد ملی مبارزه با کرونا و فدراسیون پزشکی ورزشی با برگزاری جلسهای مجوز برگزاری اردوهای چند رشته ورزشی مانند والیبال، دوومیدانی، تنیس، بوکس و تکواندو را در قالب تیمهای ملی صادر کردند.
به همین منظور میرهاشم حسینی المپین و بازیکن تیم ملی تکواندو در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص صدور مجوز برگزاری اردوهای تیم ملی این رشته ورزشی بیان کرد: وقتی شنیدیم اردوهای تیم ملی قرار است برگزار شود چمدانهای خود را برای حضور در اردو آماده کرده ایم تا هر زمان که فدراسیون تکواندو دستور بدهد به تهران سفر کنیم تا اردوها را از سر بگیریم.
او ادامه داد: بابت این اتفاق بسیار خوشحالیم و امیدوارم فدراسیون به زودی تمهیدات لازم برای برپایی اردو را در نظر بگیرد تا بتوانیم با تمرین زیاد کنار یکدگیر بهترین نتیجه را در المپیک توکیو بگیریم.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام /