دوشنبه 3 آذر 1404

حضور بیش از 93 درصد حجاج ایرانی در عربستان

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
حضور بیش از 93 درصد حجاج ایرانی در عربستان

ستاد مکه مکرمه با انتشار اطلاعیه ای، تعداد زائران ایرانی در جوار خانه خدا را بیش از 72 هزار نفر اعلام کرد.

بر اساس اطلاعیه ستاد مکه مکرمه، 47106 زائر از طریق فرودگاه مدینه با 223 پرواز و29897 زائر از طریق فرودگاه جده با 140 پرواز وارد عربستان شدند و پرواز‌های زائران مدینه بعد به جده هم یکم تیرماه پایان می‌یابد. زائران مدینه بعد ابتدا در میقات جحفه محرم می‌شوند و سپس برای انجام عمره تمتع به مکه انتقال می‌یابند.

این اطلاعیه با اشاره به اینکه آمار زائران اعزامی از مدینه منوره به شهر مکه مکرمه به 42463 نفر رسیده، می‌افزاید: این زائران در قالب 303 کاروان وارد مکه شده اند.

این گزارش حاکیست، تعداد زائران مدینه منوره تا پایان روز 30 خرداد به 4643 زائر می‌رسد که بتدریج از این شهر خارج شده و پس از محرم شدن در مسجد شجره به زائران ایرانی در مکه ملحق خواهند شد.

امسال 87550 زائر ایرانی برای حضور در مراسم حج با پرواز‌های شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران ایر به عربستان منتقل می‌شوند و از 13 تیرماه نیز پرواز‌های بازگشت حجاج ایرانی آغاز خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی رفاه و تعاون