یک‌شنبه 15 شهریور 1405

حضور دختر تاریخ‌ساز تنیس در دومین گرند اسلم سال 2022

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
حضور دختر تاریخ‌ساز تنیس در دومین گرند اسلم سال 2022

به گزارش خبرگزاری فارس، مشکات الزهرا صفی به عنوان تنها نماینده کشورمان در رقابت های معتبر رولند گروس فرانسه شرکت می‌کند.

دختر پر افتخار کشورمان بامداد فردا تهران را به مقصد پاریس ترک می کند تا خود را در دومین گرند اسلم سال 2022 محک بزند.

صفی با رنکینگ 74 جوانان جهان از جدول مقدماتی و از تاریخ 5 خرداد ماه با حریفان خود روبرو می شود.

در جدول مقدماتی نمایندگانی از کشورهای ایران، آلمان، آمریکا، صربستان، آمریکا، سوئیس، ایتالیا، روسیه، اکراین، اکراین، چک، قزاقستان، هاند، مراکش، انگلیس، لیتوانی و چین تایپه حضور دارند و برترین ها جواز حضور در جدول اصلی را بدست می آوردند.

نماینده کشورمان پیش از این موفق به حضور در مسابقات گرند اسلم استرالیا شده بود و این بار با کسب عناوین برتر در تور های جهانی، راهی فرانسه می شود.

انتهای پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید مشکات الزهرا صفی تنیس در گرند اسلم تنیس این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است