دوشنبه 26 آبان 1404

حضور پرشور مردم در راهپیمایی روز قدس عامل شکست طرح های رژیم صهیونیستی خواهد بود

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
حضور پرشور مردم در راهپیمایی روز قدس عامل شکست طرح های رژیم صهیونیستی خواهد بود

صباغیان رئیس مجمع نمایندگان استان یزد گفت: حضور پرشور مردم در راهپیمایی روز قدس عامل شکست تمام طرح های رژیم صهیونیست خواهد بود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد رضا صباغیان در گفتگو با خبرنگار یزدرسا، با بیان اینکه وجود نهضت های مردمی در کشورهای اسلامی یکی از عامل های تحت فشار قرار گرفتن رژیم صهیونیستی است اظهار داشت: به علت فشارگروه های مقاومت و گسترش حمایت از آرمانهای فلسطین در سراسر جهان، رژیم کودک کش صهیونیستی مجبور به اتخاذ تدابیر خشن تر شده است.

وی ادامه داد: به علت همین رفتارهای خشن که هر روز دامنه آن نیز گسترش می یابد موج نفرت و انزجار از این رژیم نیز گسترش یافته و امروز در بین مردم کشورهای اسلامی و حتی غربی، این رژیم هیچ جایگاهی ندارد.

نماینده بزرگترین حوزه انتخابیه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه سازش برخی از حکام کشورهای عربی به هیچ عنوان باعث امنیت رژیم صهیونیستی نخواهد شد خاطرنشان کرد: امروز موج مبارزه با رژیم صهیونیستی در خود سرزمین های اشغالی گسترش یافته و دیگر محدود به غزه نیست امروز ما شاهد هستیم که جوانان کرانه باختری، مسجد القصی و شهرهای مختلف سرزمین های اشغالی به پاخواستند و توانستند این رژیم را زمین گیر کنند.

صباغیان با ابراز امیدواری از اینکه به زودی موج بیداری اسلامی گسترش یابد تا عاملی برای نابودی هرچه سریعتر این غده سرطانی شود گفت: صحبت از سازش و مذاکره زمانی معنی دارد که طرف مقابل به حقوق تو احترام بگذارد و زمانی که چنین نباشد نتیجه چنین مذاکره ای از قبل مشخص است و حوادث گذشته ثابت کرده تنها راه مهار رژیم صهیونیستی مقاومت است.

وی ادامه داد: در تمام سالهای تشکیل رژیم صهیونیستی تنها عاملی که توانسته اهداف این رژیم که با شعار نیل تا فرات تشکیل شده بود و قصد تصرف چندین کشور اسلامی را داشت مهار کند، مقاومت بود که توانست این رژیم را محدود و مجبور کند به دور خود دیوار بکشد که هرچند این دیوارها نیز در این روزها توسط جوانان فلسطینی در حال فروپاشی است.

رئیس مجمع نمایندگان استان یزد در پایان تصریح کرد: یکی از دلایل شکست طرح های رژیم صهیونیستی وحدت مردم جهان اسلام بود که دلیل شکل گیری این وحدت همین حضور مردم در راهپیمایی روز قدس است که توانسته نشان دهد موضوع فلسطین هیچ موقع برای مسلمانان جهان کهنه نمی شود و به طور قطع حضور پرشور مردم در راهپیمایی روز قدس امسال نیز تمام طرح های این رژیم را نقش بر آب خواهد کرد.

انتهای پیام / ک