حماسه آفرینی اردبیلی ها در روز جهانی قدس + فیلم
مردم استان اردبیل همزمان با سراسر کشور با حضور پرشور در راهپیمایی روز قدس، ضمن خلق حماسه ای دیگر از ارمان های فلسین و قدس شریف حمایت کردند.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سبلان ما، مردم استان اردبیل بعد از دوسال دوری از حضور در راهپیمایی های انقلابی به دلیل شرایط کرونایی حاکم بر جهان، امسال و در اولین سال از قرن جدید همزمان با سراسر کشور با حضور پرشور در راهپیمایی روز قدس، ضمن خلق حماسه ای دیگر، حمایت خود از آرمان های ملت فلسطین و قدس شریف را اعلام کردند.
مومنین روزه دار با فریاد مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل بار دیگر نشان دادند که آرمان های فلسطین علی رغم توطئه ها و دسیسه های دشمنان هنوز هم در رگ های مسلمانان و آزادیخواهان جهان زنده و در جریان است و این نهضت تا نابودی رژیم صهیونیستی و آزادی قدس شریف ادامه دارد.
انتهای پیام /