حماسه 9 دی، تیرخلاص به جریان فتنه گران بود / درایت رهبری و بصیرت مردم آتش فتنه 88 را خاموش کرد
امیری با بیان اینکه مردم در 9 دی، تیرخلاص را به سینه فتنه گران زدند، گفت: بصیرت ملت ایران با همراهی ولایت، فتنه 88 را خنثی کرد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سفیرافلاک، حماسه تاریخی و بزرگ 9 دی ماه سال 88 نقطه عطفی در تاریخ پر افتخار ایران است، روزی که ملت ایران با حضور حماسی و پرشور خود، فتنه گران را به زباله دان تاریخ فرستادند و نشان دادند که راه شهدا را ادامه می دهند و در دفاع از ولایت همیشه محکم ایستاده اند.
دشمنان داخلی و خارجی که به بهانه تقلب در انتخابات، فتنه 88 را به پا کردند هدفشان براندازی نظام بود، سینه هایشان سالها مالامال از کینه بود و سعی می کردند از هر فرصت و بهانه ای برای ضربه به نظام و انقلاب استفاده کنند از همین رو از مدتها قبل با رمز تقلب در انتخابات، توطئه و فتنه را طراحی کردند.
بدون شک آنچه که طی این سالها انقلاب اسلامی را از گزند آسیبها و فتنه های دشمن در امان نگه داشته، تدابیر و سخنان مقام معظم رهبری و پشتیبانی مردم بوده است که همیشه در همه صحنه ها آتش فتنه ها و توطئه ها را خنثی کرده است، در فتنه سال 88 نیز بار دیگر سخنرانی گهربار رهبری و حضور مردم این فتنه را خنثی کرد.
همزمان با 9 دی سالروز حماسه بزرگ و تاریخی، گفتگویی تفصیلی با امیرعلی حیدر امیری تحلیگر سیاسی غرب آسیا انجام شده است که مشروح آن را در زیر می خوانید.
انقلاب مخملی را توضیح دهید و پشتیبان آن در سال 88 در کشور چه کسی بود؟
جورج سوروس مبتکر انقلاب های مخلمی در دنیا شناخته شده که چنین طراحی و نسخه ای را برای بسیاری از کشورها تجویز کرد و نتیجه هم داد به طوری که در طراحی که توسط جورج انجام می شود ابتدا حمایت از یک کاندیدای خاص را مطرح می کنند و به گونه ای به افکار و افراد القا می کنند که قطعا این فرد پیروز میدان انتخابات است.
در واقع جورج در ایجاد انقلاب های مخملی سبقه دارد، با استفاده از جنگ روانی و رسانه ای سعی می کند تا هدف مورد نظر را به سرانجام برساند و به گونه ای طراحی می کند که اگر فردی غیر از فرد مد نظر انتخاب شده آنها در انتخابات پیروز شود به معنای تقلب است و نباید مردم آن کشور اعتماد به نتیجه انتخاب کنند.
در ایران هم حمایت از یک کاندیدای خاص را آغاز کردند که بگویند میر حسین موسوی قطعا برنده میدان انتخابات برای ریاست جمهوری است و اگر خلاف این رخ دهد، یعنی تقلبی صورت گرفته است از همین رو با مهره چینی و برنامه ریزی، توطئه خود را آغاز نمودند.
جورج که در همه انقلاب های مخلمی که وارد شده بود، نتیجه گرفت و انتظار داشت که با این اقدام هم بتواند در ایران به پیروزی برسد از همین رو به برخی از افراد آموزش های لازم ارائه شد و این افراد به صورت جهت دار و نفوذی در ستاد مستقر شدند، از سوی این افراد بیانیه صادر می شد و رسانه های در ظاهر، حامی وی را به میدان آوردند و در مجموع موسوی در محاصره جو روانی رسانه ای قرار گرفت.
یکی از ویژگی های انقلاب های رنگی، انتخاب یک رنگ برای فرد مورد نظر در انتخابات است و زمانی که نزدیک انتخاب شد، با توجه به جو مذهبی، رنگی که برای موسوی انتخاب شد رنگ سبز بود و حامیان وی و افرادی که اهداف را پیش می بردند استفاده از این رنگ را در دستور کار قرار دادند.
فتنه 88 چگونه و با چه هدفی شکل گرفت؟
فتنه سال 88 از چند سال قبل طراحی و برنامه ریزی شده بود، این فتنه با هدف براندازی نظام کلید خورد و انتخابات بهانه ای برای پیشبرد این توطئه و فتنه بود.
بالاخره روز انتخابات فرا رسید ولی از همان ساعات اول مشخص بود که اقبالی برای رای دادن به موسوی وجود ندارد اما حامیان موسوی قبل از زمان اتمام انتخابات وی را برنده انتخابات معرفی کردند حتی قبل از پایان شمارش آراء، کاروانهای شادی هم راه انداختند ولی بعد از شمارش نتایج مشخص شد که موسوی رای زیادی نداشته است اما اطلاعیه دادند که موسوی برنده انتخابات است و در غیر این صورت تقلب صورت گرفته است.
از همان ساعات اولیه که نتیجه اعلام شد، حامیان موسوی اقدام به سم پاشی کردند و از مردم خواستند که برای دفاع از دموکراسی و حقوق خود به خیابان بیایید، این در حالی بود که همه اطلاعیه های حامیمان موسوی از همان لحظه اول رنگ و بوی فتنه داشت.
با توجه به اینکه در جمهوری اسلامی ایران، قوانینی برای هر مشکلی وجود دارد لذا با این حرف های موسوی اعلام کردند که نماینده ای معرفی کنند و هر صندوقی را که شک دارند مجدد بازشمارش شود ولی چون می دانستند که اگر این کار صورت گیرد، روسیاه می شوند سعی کردند نماینده ای را معرفی نکنند و در کنار آغاز این فتنه، مهدی کروبی هم که آرای بسیار اندکی را داشت و این برایش سخت بود همان لحظه به صف معترضین پیوست.
چرا آتش فتنه در سال 88 هر روز بیشتر می شد و حامیان این فتنه چه کسانی بودند؟
هرچه زمان بیشتر می گذشت، حامیان موسوی بیشتر بر طبل اختلافات می کوبیدند و با سر دادن شعارهای ساختار شکنانه، تخریب اموال عمومی، توهین به مقدسات، شادی و هلهله در روز عاشورا در مسیر فتنه ای که برپا کرده بودند حرکت می کردند.
در همین ایام، ضد انقلاب هم به کمک اغتشاشگران آمد و آشوبها، توهین و تخریب اموال عمومی بیشتر شد و مشخص بود که شعارها رنگ وبوی مطالبه گری ندارد بلکه شعارها به سمت ضدیت با دین و ضد اخلاق می رود حتی به نیروهای بسیجی حمله می کردند و در این میان پروژه کشته سازی را آغاز کردند.
نقش رهبر معظم انقلاب در خنثی سازی فتنه 88 چگونه بود؟
رهبری کاندیداها را دعوت کرد ولی موسوی در این برنامه شرکت نکرد، سخنان رهبری و پیام های ایشان صادر شد و با سخنرانی که مقام معظم رهبری داشتند، بسیاری از افراد صف خود را از معترضین جدا کردند، با توجه به اینکه ملت ایران همیشه گوش به فرمان مقام معظم رهبری هستند، با وقوع این حادثه نیز گوش به فرمان رهبری بودند چرا که همیشه فرامین رهبری نجات بخش در همه عرصه ها بوده است.
بصیرت مردم چگونه آتش فتنه 88 را خاموش کرد؟
آتش فتنه 88 هر روز بیشتر می شد و در نهایت صبر مردم در 9 دی ماه لبریز شد و مردم پس از اینکه از خرداد تا دی ماه صبر کرده بودند ولی آنها مدام بر آتش فتنه می دمیدند، در این روز به میدان آمدند و حماسه بزرگ و تاریخی 9 دی را خلق کردند.
در حماسه 9 دی مردم اعم از زن و مرد، کودک و جوان، همه اصناف و مشاغل به میدان آمدند و این حضور مردم در واقع تایید بر رای رئیس جمهور منتخب بود، مردم نشان دادند مطالبه گری با چاقو کشی امکان ندارد بلکه مطالبه گری با منطق و گفتمان حاصل می شود و با راهکارهای قانونی می توان مطالبه گری کرد.
در واقع با حماسه 9 دی ثابت شد که در تنها کشوری که ایجاد انقلاب مخملی توسط جورج سوروس محقق نشد، ایران بود و این برنامه ریزی آنها در کشور جواب نداد.
در فتنه سال 88 خیلی از مجهولات، مکشوف شدند، خیلی از نیت ها و دست های پشت پرده برملا شد و مردم به خوبی فهمیدند که دشمن به دنبال براندازی نظام است.
در حماسه 9 دی بصیرت به کمک ملت ایران آمد و افرادی که به دنبال ایجاد انقلاب مخملی و رنگی در کشور بودند با شکست روبرو شدند و تیر آخر را مردم در روز 9 دی به سینه اغتشاشگران و ضد انقلاب زدند که این حماسه در تاریخ انقلاب ماندگار شد.
چه گروه هایی در جریان فتنه 88 مردود شدند؟
در جریان فتنه 88 و حماسه 9 دی خیلی از خواص مردود شدند چرا که بصیرت لازم را نداشتند و در زمین دشمن بازی کردند ولی مردم با حضور خود نشان دادند که هنوز بیدارند و در صحنه دفاع از ارزشها ایستاده اند، در واقع بصیرت در 9 دی سبب شد تا انقلاب برای چندین سال بیمه شود.
چگونه می توان از تکرار فتنه هایی از جنس 88 جلوگیری کرد؟
بصیرت ملت ایران سبب شد تا مردم پا در رکاب ولایت باشند و هیچگاه پشت رهبری را خالی نکنند و هرچه روشنگری و بصیرت افزایی بیشتر باشد می توان از تکرار فتنه هایی مانند 88 جلوگیری کرد.
عده ای طی این سالها سعی کرده اند تا حماسه 9 دی را که یک الگو و اسطوره است را از ذهن مردم پاک کنند اما بهتر است بدانند که هرگاه دشمن به میدان می آید، مردم با بصیرت نیز به میدان می آیند تا آتش فتنه و توطئه را خنثی کنند.
در فتنه سال 88 کشورهایی دم از دموکراسی می زدند که خودشان تجربه حتی یک انتخابات هم نداشتند و سعی می کردند تا همصدا با سلطنت طلبها برای براندازی نظام اقدام کنند که در نهایت روسیاه شدند.
انتهای پیام /