شنبه 3 آذر 1403

حمایت از کسب و کار‌ها به همت بنیاد برکت + فیلم

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع
حمایت از کسب و کار‌ها به همت بنیاد برکت + فیلم

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، هیچگونه آمار رسمی از تعداد کولبران در مرز‌های شمال غربی ایران در دست نیست، اما با توجه به امار غیر رسمی چهار استان مرزی آذربایجان غربی، کردستان، کرمانشاه و ایلام درگیر این معضل هستند و بیشترین آمار کولبران را دارند که گفته میشود هزاران نفر در مرز‌های شمال غربی ایران کولبری میکنند. در همین راستا، معاونت توسعه کارآفرینی اجتماع‌محور بنیاد برکتِ...

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، هیچگونه آمار رسمی از تعداد کولبران در مرز‌های شمال غربی ایران در دست نیست، اما با توجه به امار غیر رسمی چهار استان مرزی آذربایجان غربی، کردستان، کرمانشاه و ایلام درگیر این معضل هستند و بیشترین آمار کولبران را دارند که گفته میشود هزاران نفر در مرز‌های شمال غربی ایران کولبری میکنند. در همین راستا، معاونت توسعه کارآفرینی اجتماع‌محور بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان امام، با حضور مستمر و حمایت محور در روستا‌های آذربایجان غربی، شهرستان‌های سردشت، پیرانشهر و اشنویه، از اجرای 1،655 طرح برای کولبران استان آذربایجان غربی و ظرفیت اشتغال به میزان 4،965 نفر و حجم کل سرمایه گذاری به میزان 2،430 میلیارد ریال خبر داد. این اقدامات شامل مشارکت در توانمند سازی اقتصادی، توسعه کار آفرینی و اشتغال زایی است که به اجرای 10،533 طرح اقتصادی با ظرفیت اشتغال 36،832 نفر و مجموع سرمایه گذاری 20،958 میلیارد ریال شامل: - 15 طرح بنگاه محور با ظرفیت اشتغال 4،830 نفر و مجموع سرمایه گذاری 1،999 میلیارد ریال. - 10،505 طرح اجتماع محور با ظرفیت اشتغال 31،515 نفر و مجموع سرمایه گذاری 17،729 میلیارد ریال. - 13 طرح تسهیلات محور با ظرفیت اشتغال 487 نفر و مجموع سرمایه گذاری 1،230 میلیارد ریال میباشد.

هدف بنیاد برکت صرفا اشتغال زایی نیست

به گفته بنیاد برکت اقدامات دیگری نیست در دست اجرا قرار دارند که شامل پایدار سازی اشتغال ایجاد شده در سال‌های گذشته با حمایت از طرح‌های اقتصادی مشارکتی و ایجاد و تکمیل زنجیره‌ی تولید طرح‌های اشتغال زایی اجتماع محور از طریق شبکه مجریان و تسهیل گران، کمک به توسعه و تقویت بازاریابی و فروش محصولات طرح‌های اشتغال زایی شده، و اجرای 108 پروژه عمرانی و زیر بنایی شامل ساخت و تکمیل 71 مدرسه، 10 پروژه تکمیل آب رسانی و مشارکت در احداث 27 واحد مسکونی، مجموعاً با ارزش 376 میلیارد ریال میباشد.

دکتر مرتضی نیازی، معاون اشتغال زایی بنیاد برکت در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو گفت: هدف بنیاد برکت صرفا اشتغال زایی در این مناطق نیست، ما در تلاش برای توانمند سازی مناطق با مدرسه سازی، جاده و راه سازی، آب رسانی و سایر خدمات از این قبیل هستیم. توانمند سازی نیز با ارائه خدمات پیوسته و پیگیری‌ها و حمایت‌های مستمر اتفاق خواهد افتاد.

وی افزود: ما با ترکیب علم، تجربه و به کارگیری مردم در تلاش برای ایجاد پیشرفت در منطقه هستیم. دفعی وارد روستا‌ها نمیشویم که دفعی خارج شویم، با اگاهی ورود میکنیم و با آگاهی ادامه میدهیم.

نیازی بیان داشت: ما از سال 1397 تا به حال به 16 هزار از 40 هزار روستای کشور ورود کردیم و که همچنان پشتیبانی و ارائه خدمات و تسهیلات به آن روستا‌ها ادامه دارد.

روستا‌های شمال غربی ایران نیازمند حمایت و پشتیبانی

برخی از اهالی روستا‌هایی که وام‌های اشتغال زایی دریافت کرده بودند نیز در مصاحبه با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو رضایت خودشان را از طرح‌های ایجاد شده اعلام کردند و درخواست خود را برای وام‌های گسترش کسب و کار اعلام کردند.

البته روستا‌های شمال غربی ایران به دلیل ظرفیت بالا، و همچنین پر بازده بودن کاشت محصولات کشاورزی همچنان نیازمند حمایت و پشتیبانی سایر نهاد‌ها و ارگان‌ها برای استفاده حداکثری از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های خود هستند.