حیات وحش
حیات وحش
تهران - ایرنا - بسته اخبار اجتماعی ایرنا در هجدهمین روز از بهمن به آزادی 45 نفر از محکومان مالی، استرداد 44متهم متواری، ورود اولین وارفارین تولیدی در کشور، افزایش واحدهای خوابگاهی متاهلین، رهاسازی موفق چهارگونه شاخص حیات وحش، افتتاح 20 طرح عمرانی، تامین 100درصدی نیازهای خونی، ساخت روزانه 8 مدرسه در دولت سیزدهم و ایران تنها دارنده انستیتوپاستور خاورمیانه پرداخته است.
فعالان حیات وحش میگویند ردی از گروه ارکا (نهنگ قاتل) که چند روز قبل در میان یخها در آبهای جزیره «هوکایدو» ژاپن گیر افتاده بودند، پیدا نکردهاند.
رییس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت با بیان اینکه در حال پشت سر گذاشتن پیک دوم آنفلوآنزا هستیم و میزان ابتلا به این بیماری در حال کاهش است، در عین حال درباره سویه JN.1 کرونا در دنیا و ایران توضیح داد.
تهران - ایرنا - مدیرکل دفتر مدیریت و حفاظت حیات وحش سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به سرشماری بیش از یک میلیون و 500 گونه جانوری در مدت یک سال گفت: چهار گونه شاخص تکثیر شده در اسارت از جمله گوزن زرد ایرانی، آهو، جبیر و گور ایرانی را در زیستگاههای مستعد و طبیعی رها سازی کردیم.
مدیرکل دفتر مدیریت و حفاظت حیات وحش سازمان حفاظت محیط زیست از نهایی شدن لایحه حفاظت و بهرهبرداری پایدار از حیات وحش در دولت خبر داد.
اخیرا اهالی شهرستان کیتساپ از واشنگتن، شترمرغی (از نوع استرالیایی) را در بزرگراهی سرگردان دیدند.
در چند روز اخیر، فعالان محیطزیستی خوزستانی کارزار «نه به مالچپاشی» به راه انداختند و در فضای مجازی تا جایی که در توانشان بود از مضررات این اقدام سخن گفتند. پروژه مالچپاشی از دهه 40 و برای تثبیت شنزارها استفاده شد. مالچ آخرین فرآورده نفتی است. در چند دهه گذشته از مالچ برای تثبیت شنزارهای خوزستان و سپس کاشت گونههایی مانند کهور استفاده میشد. در پروژه مالچپاشی سال 1402 به وسعت...
شبکه تشکلهای محیط زیست و منابع طبیعی استان فارس خطاب به مدیرکل حفاظت محیط زیست استان فارس با موضوع اعتراض به صدور مجوز شکار در استان بیانیهای صدر کردند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حسن اکبری معاون محیط طبیعی و تنوع زیستی سازمان حفاظت محیط زیست درخصوص حفاظت از حیات وحش در دوران پس از انقلاب اسلامی اظهار کرد: تقریباً از اواسط دهه 30 سلاحهای پیشرفته، جیپها و موتورهای بیابانرو پیدا میشوند و از همان زمان تعداد زیادی از گونههای دشتی ما شکار شدند. عمده شکار این گونهها ازجمله آهو، جبیر و گورخر ایرانی در دهه 40 و 50 اتفاق افتاد...
داووس 2024، مثلث هوش مصنوعی، رقابت و فرصتهای سرمایهگذاری بود.
صندوق ملی محیط زیست تاکنون حدود 780 میلیون تومان را به عنوان "غرامت بیمه حیات وحش" بابت خسارتهای ناشی از خرس سیاه، خرس قهوهای، پلنگ و آهو به 64 کشاورز، زنبوردار و دامدار پرداخت کرده است. بیمه خسارت این گونهها شامل خسارت به گاو، اسب، قاطر، کندوی عسل، درختان میوه، عدس، گوسفند و بز نیز میباشد.
همشهری آنلاین نوشت: صندوق ملی محیط زیست از ابتدای سال تا کنون حدود 780 میلیون تومان بابت خسارت خرس سیاه، خرس قهوهایی، پلنگ و آهو به 64 کشاورز، زنبوردار و دامدار به عنوان «غرامت بیمه حیات وحش» پرداخت کرده است.
صندوق ملی محیط زیست از ابتدای سال تا کنون حدود 780 میلیون تومان بابت خسارت خرس سیاه، خرس قهوهایی، پلنگ و آهو به 64 کشاورز، زنبوردار و دامدار به عنوان «غرامت بیمه حیات وحش» پرداخت کرده است.