دوشنبه 3 آذر 1404

اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران جوان

اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران جوان

تندیس و پوستر سیزدهمین دوره جایزه ملی محیط زیست ایران، با حضور رییس سازمان حفاظت محیط زیست در محل معاونت آموزش و مشارکت‌های مردمی این سازمان، رونمایی شد.

دورهمی یاد ایام با هدف افزایش فعالیت‌های اجتماعی سالمندان و مشارکت دادن آنان در برنامه‌های اجتماعی با مشارکت هیئت موتورسواری و اتومبیلرانی تهران در بوستان ولایت برگزار شد.

رئیس سازمان بهزیستی همزمان با هفته بهزیستی از برگزاری آزمون استخدامی مستقل برای افراد دارای معلولیت خبر داد.

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری، تاکید کرد که خانواده زیربنا و اساس اجتماع است.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی کشور گفت: پیشنهاد شده که به طرحی با عنوان بازنشستگی دوم عمل کنیم که با بازگشت به تولید این افراد بخشی از معیشت بازنشستگان هم تامین شود.

اجرای طرح استعدادیابی افراد دارای معلولیت در زمینه‌های فرهنگی، ورزشی و هنری با همکاری مراکز نگهداری از افراد دارای معلولیت، مدارس و موسسات ارایه کننده خدمت به این قشر در قالب برنامه‌ای تلویزیونی از مهمترین برنامه‌های اداره کل سلامت شهرداری تهران در راستای افزایش بسترحضور این افراد در جامعه است.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان دماوند از کشف و انهدام کارگاه تولید هروئین صنعتی در دماوند خبر داد.

رئیس سازمان بازرسی گفت: برخی بانک‌های خصوصی و دولتی از ناحیه بعضی بنگاه‌ها زیان انباشته بالایی دارند و حاضر به واگذاری آن‌ها نیستند و این بنگاه‌ها به حیاط خلوت بانک‌ها تبدیل شده است.

وقتی مادر ترانه از فرط خستگی، زیر سایه درخت گیلاس خوابش برد، دختر کوچولو از باغ بیرون رفت و گم شد.

معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران گفت: در بحث شناسایی پروژه‌های نیمه‌تمام در مناطق مختلف، تا امروز حدود 136 پروژه از مجموع پروژه‌های شناسایی شده به بهره‌برداری رسیده است.

معاون حمل ونقل و ترافیک شهرداری منطقه 4 از مناسب سازی معابر منطقه برای افراد کم توان جسمی خبر داد و گفت: معابر شمال شرق تهران برای معلولان و جانبازان ایمن سازی می‌شود.

در راستای رسیدگی به وضعیت معابر و رفع معضلات انهار، پروژه بهسازی نهر خیابان پیامبر حد فاصل بزرگراه اشرفی اصفهانی تا خیابان سلمان فارسی توسط عوامل فنی و عمرانی ناحیه5 به اتمام رسید.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری گفت: براساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده قرار است تا قبل از شهریور سال جاری، باقیمانده طرح متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تحت پوشش این صندوق اجرایی شود.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: با تمهیدات اقتصادی و اصلاح تراز تجاری کشور، ظرف این 2 سال فعالیت دولت سیزدهم، از بحران‌ها صندوق‌های بازنشستگی عبور کردیم.

حادثه چهار دزد نقابدار به خانه اعیانی مادر و دو دختر در زعفرانیه دستبرد میلیاردی زدند و گریختند، اما پلیس نتوانست ردی از آن‌ها بدست بیاورد.

در پی رأی اخیر هیئت عمومی دیوان عدالت اداری ناظر بر ابطال انتصاب «میثم لطیفی» به ریاست سازمان اداری و استخدامی کشور، رئیس قوه قضاییه دستور اعمال «ماده 91 قانون تشکیلات و آئین دادرسی دیوان عدالت اداری» ناظر بر رسیدگی مجدد را صادر کرد.