دوشنبه 3 آذر 1404

اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران جوان

اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران جوان

رئیس دیوان عالی کشور در جلسه هیأت عمومی با اشاره به آمار ارائه شده و دستیابی به توفیقات در رسیدگی به پرونده‌های قضایی، از تلاش و همت قضات دیوان عالی کشور تقدیر و قدردانی کرد.

روابط عمومی شرکت واحد اتوبوسرانی تهران در اطلاعیه‌ای، از خدمات رسانی ناوگان این شرکت در پنجشنبه و جمعه آخر سال برای زیارت اهل قبور خبر داد.

غلامعباس ترکی معاون حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادستان‌های سراسر کشور از برخورد با داروخانه و مراکز دارویی متخلف در دریافت هزینه‌های غیر قانونی خبر داد.

سخنگوی سازمان تعزیرات گفت: هر ساله اتحادیه مربوطه بسته به مواد اولیه‌ای که استفاده می‌شود، مثل شکر، روغن، آرد و... قیمت مشخصی را اعلام می‌کند و آن قیمت مبنا قرار می‌گیرد.

شهردار منطقه 6 از تعیین تکلیف طرح توسعه دانشگاه تهران در شورای عالی شهرسازی و معماری در سه ماهه نخست سال آینده خبر داد.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران گفت: 9.5 کیلومتر از خط 6 مترو حد فاصل ایستگاه میدان امام حسین (ع) تا ایستگاه دانشگاه تربیت مدرس به همراه ایستگاه شهید دادمان مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد.

رییس پلیس فتا پایتخت گفت: کاربر را به صفحات فیشینگ هدایت و از آن‌ها کلاهبرداری می‌کنند.

رییس پلیس فتا پایتخت گفت: کاربر را به صفحات فیشینگ هدایت و از آن‌ها کلاهبرداری می‌کنند.

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور از انجام فعالیت‌های پژوهشی و مطالعاتی و استانداردسازی فرآیند‌های ثبتی کشور در آینده نزدیک خبر داد.

دادستان تهران از صدور کیفرخواست صادق زیباکلام و آذر منصوری خبر داد.

مدیرعامل شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه از تمهیدات و برنامه‌های ویژه شرکت بهره‌برداری مترو برای سرویس‌دهی به شهروندان و مسافران در روز‌های پنجشنبه و جمعه آخر سال خبر داد.

معاون عملیات پلیس راهور تهران گفت: شهروندان با عوامل پلیس راهور تهران بزرگ همکاری لازم را داشته باشند و در محل‌هایی از قطعات که معابر باریک است نسبت به پارک صحیح خودروی خود اقدام نمایند.

معاون عملیات پلیس راهور تهران گفت: شهروندان با عوامل پلیس راهور تهران بزرگ همکاری لازم را داشته باشند و در محل‌هایی از قطعات که معابر باریک است نسبت به پارک صحیح خودروی خود اقدام نمایند.

رییس کمیته شفافیت و شهر هوشمند شورای اسلامی شهر تهران گفت: تحقق شهرداری غیر حضوری نتیجه هوشمند سازی و شفافیت است.

شهردار پایتخت با بیان اینکه هدف تبدیل امکانات شهرداری به قطب‌های گردشگری است، گفت: برای خدمت‌رسانی در ایام نوروز همه امکانات‌مان را بسیج کرده‌ایم.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران از آتش سوزی یک ساختمان قدیمی در بهارستان خبر داد.