جمعه 16 آبان 1404

اقتصادی خبرگزاری خبرنگاران جوان

اقتصادی خبرگزاری خبرنگاران جوان

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در جمع اعضای تیم ملی المپیاد جهانی اقتصاد جمهوری اسلامی ایران اعزامی به مسابقات جهانی 2025 جمهوری آذربایجان صحبت کرد.

شاخص مدیران خرید (شامخ) در بخش کل اقتصاد و صنعت در خرداد ماه 1404، کاهشی و معادل 42.9 برآورد شده؛ به گونه‌ای که کمترین مقدار 62 ماهه خود را از اردیبهشت ماه 1399 به ثبت رسانده است.

رئیس سازمان امور عشایر ایران با اشاره به طراحی و صدور کارت هوشمند عشایری گفت: این کارت جایگزین دفترچه‌های قدیمی شده است.

رئیس اتاق تعاون ایران گفت: اتاق تعاون ایران در راستای توسعه صادرات غیرنفتی، حمایت از تولید داخلی و ارتقاء جایگاه صنعت ساخت‌وساز کشور، برگزاری نمایشگاه بین‌المللی صنعت ساختمان را با تمام ظرفیت‌ها و توان اجرایی خود در دستور کار قرار داده است

سازمان امور مالیاتی کشور از آغاز به کار سامانه دریافت نظرات، پیشنهادات و شکایات از خدمات مالیاتی شرکت‌های معتمد و برون‌سپاری‌شده به مجریان غیردولتی خبر داد.

با توجه به افزایش دمای هوا و افزایش مصرف برق در تهران، در صورت رعایت نکردن شیوه‌نامه‌های ابلاغی مدیریت مصرف انرژی، اسامی ادارات پرمصرف برای آگاهی شهروندان منتشر خواهد شد.

رئیس کمیسیون عمران مجلس گفت: باید ازبخش خصوصی حمایت کنیم، اما از بخش خصوصی که سالم و شفاف است و هم اینکه به تعهدات خود عمل می‌کند

معاون شهرسازی و معماری وزیر راه و شهرسازی از برنامه‌ریزی برای تدوین الگو‌های جامع پژوهشی کاربردی و طراحی مناسب شرایط بحران خبر داد.

معاون وزیر راه وشهرسازی گفت: امسال برای نخستین بار زائران را تا مرز شلمچه (با ایستگاه جدیدی که در نقطه صفر مرزی ایجاد شده) جابه‌جا خواهیم کرد و مسیر خرمشهر به شلمچه به صورت شبانه روزی فعال خواهد شد.

با بهره‌برداری رسمی از خطوط انتقال جدید، طول شبکه انتقال نفت و فرآورده‌های نفتی کشور به بیش از 15 هزار کیلومتر می‌رسد.

رئیس اتاق ایران بر ضرورت تشکیل ستاد تدابیر ویژه اقتصادی با محوریت شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی تاکید کرد.

خشکسالی‌های پنج سال اخیر و کاهش بارش‌های استان تهران در سال آبی جاری که در 60 سال اخیر بی‌سابقه بوده، به شدت منابع آبی تهران را تحت تاثیر قرار داده است.

معاون وزیر جهاد از تامین و توزیع بیش از هزار تن حبوبات در فروشگاه ها، روستا بازارها و غرف سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران خبر داد.

وزیر راه و شهرسازی گفت: تا رسیدن به 500 دستگاه لکوموتیو و 900 واگن مسافری فاصله زیادی داریم و در این راستا نیازمند حضور بخش خصوصی هستیم.

رئیس کمیسیون عمران مجلس گفت: در حال حاضر کشور را گران اداره می‌کنیم و به‌طور متوسط سالانه بیش از 5 هزار میلیارد تومان (5 هزارهمت) صرف یارانه سوخت می‌شود.

رئیس کمیسیون عمران مجلس گفت: بانک ها هیچ علاقه‌ای به ارائه تسهیلات در حوزه مسکن ندارند، حتی برای واحد‌هایی که کمتر از 20 درصد ساخت می‌شوند، تسهیلاتی ارائه نمی‌دهند.