جمعه 16 آبان 1404

اقتصادی خبرگزاری خبرنگاران جوان

اقتصادی خبرگزاری خبرنگاران جوان

سازمان نظام مهندسی ساختمان فهرست اسامی اعضای اصلی و علی البدل دوره دهم شورای مرکزی سازمان نظام مهندسی ساختمان اعلام شد.

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور گفت: معضل بزرگ ما ورود افراد غیرمتخصص به صنعت ساخت و ساز است که باعث شده متأسفانه در بسیاری از موارد از کالا‌های غیر استاندارد استفاده شود.

تفاهم‌نامه‌ها و قرارداد‌های بزرگ سرمایه‌گذاری در پروژه‌های نوسازی و بازسازی ناوگان مسافری کشور به ارزش 8800 میلیارد تومان فردا امضا می‌شود.

مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: گرم‌ترین ایستگاه کشور در حال حاضر مربوط است به شبانکاره برای استان بوشهر با 52.8 درجه وسردترین ایستگاه هم مربوط است به توچال با 10.2 درجه که ثبت شده است

امروز شنبه 28 تیر 1404 هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار آزاد تهران 78 میلیون و 800 هزار تومان معامله می‌شود.

دستیار رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در سهام عدالت در خصوص سود این سهام نکاتی را مطرح کرد.

عضو هیأت عامل و معاون ساماندهی و ارزش‌افزایی سازمان خصوصی‌سازی با اشاره به اصل 44 قانون اساسی، هدف از خصوصی‌سازی را کاهش تصدی‌گری دولت و واگذاری فعالیت‌ها به بخش خصوصی دانست.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران با تشریح آخرین وضعیت آبی در پایتخت، توصیه‌هایی را برای گذر از شرایط سخت کم‌آبی در روز‌های پیش رو به مشترکان بیان کرد.

کارشناس سیاست گذاری مسکن گفت: مالیات مسکن به عنوان ابزاری برای جلوگیری از انجماد سرمایه‌ها و خروج پول از چرخه اقتصاد کشور طراحی شده که این اقدام دولت می‌تواند به بهبود وضعیت بازار مسکن کمک کند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران، گفت: یکی از راهکار‌هایی که در کاهش بارندگی اثرگذار است، کاهش فشار در شبکه است که در حال حاضر در حال اعمال آن هستیم.

اوج تقاضای مصرف برق در هفته هجدهم سال 1404 به 74969 مگاوات رسید که نسبت به مدت مشابه سال قبل، یک درصد افزایش یافت.

با توجه به افزایش دمای هوا و آغاز یکی از گرم‌ترین هفته‌های تابستان، شرکت توزیع نیروی برق تهران بر ضرورت ادامه همکاری مشترکان در هفته پیش رو تأکید کرد.

بخشنامه موضوع اعلام ویرایش در مجموعه مقررات ارزی به شرح مندرج در مکاتبات ذیل اداره تدوین مقررات ارزی بانک مرکزی ابلاغ شد.

تحلیلگر بازار سرمایه در خصوص روند شاخص‌های بازار نکاتی را مطرح کرد.

بسیاری از کارشناسان اذعان می‌کنند که با توجه به محدودیت منابع آبی همانند دیگر کشور‌ها با اجرای کشت فراسرزمینی باید برخی از نیاز کشور را از این طریق تامین کنیم که براین اساس در برنامه هفتم بر اجرای آن تاکید شده است.

بنابر گفته مسئولان، 69 هزار سهامدار در 3 روز نخست عرضه اوراق تبعی همیار، سبد دارایی خود را بیمه کردند.