سه‌شنبه 28 بهمن 1404

اقتصادی خبرگزاری خبرنگاران جوان

اقتصادی خبرگزاری خبرنگاران جوان

اجرای طرح احیا، فعال‌سازی و توسعه معادن از ابتدای امسال سبب احیای 196 معدن شده است.

دبیرکل انجمن کشتیرانی گفت: در چند دهه گذشته همواره با تحریم‌ها مواجه بوده‌ایم و آثار آنها شرایط موجود را تشدید نکرده است.

رئیس موسسه پژوهش‌های برنامه ریزی، اقتصاد کشاورزی و توسعه روستایی گفت: تورم بخش «خوراکی‌ها و آشامیدنی ها» از 5.1 درصد در تیرماه به 3.9 درصد در مردادماه رسیده که روند کاهشی را نشان می‌دهد.

معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی گفت: تعداد دام‌ها با میزان نهاده‌هایی که برای آن دریافت می‌شود، مطابقت ندارد.

معاون حمل‌ونقل سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای از ثبت نام مرحله جدید طرح نوسازی ناوگان سواری کرایه بین‌شهری کشور خبر داد.

رئیس انجمن خرما گفت: برآورد‌ها حاکی از آن است که امسال تولید خرما به یک میلیون و 400 هزارتن می‌رسد.

کارشناس اقتصاد توسعه گفت: مسئله تنوع بخشیدن به سبد تولید برق ضرورت مهم دیگر در زمینه توسعه نیروگاه‌های خورشیدی خانگی است.

دبیر انجمن کشتیرانی گفت: احداث کریدور زنگزور ارتباط کامیون‌های ایرانی به مقصد آسیای میانه و اروپا به ویژه از ترکیه به حوزه قفقاز و سی‌آی‌اس قطع می‌شود و ما قدرت چانه زنی‌مان با ترکیه را از دست می‌دهیم.

دبیرکل اتحادیه تولید و تجارت آبزیان کشور گفت: 0 هزارهکتار زمین مناسب پرورش میگو در کشور شناسایی شده که این میزان 8 برابر نیاز سطح زیرکشت فعلی است.

رئیس اتاق تعاون ایران گفت: در ایران بیش از 105 هزار تعاونی فعال در بخش‌های مختلف اقتصادی، 9 درصد اشتغال کشور را تأمین می‌کنند و در قالب بیش از 500 اتحادیه استانی و ملی ساماندهی شده‌اند.

مجری طرح نظارت و ساماندهی بر استخراج رمزارز شرکت توانیر اعلام کرد: در پنج‌ماهه نخست سال 1404، میزان کشف ماینر‌های غیرمجاز پنج برابر مدت مشابه سال گذشته بوده است.

مدیرعامل صندوق پنبه گفت: بنابر آمار پتانسیل تولید 500 هزارتن پنبه و خودکفایی در برنامه هفتم وجود دارد که تحقق این امر مشروط بر حمایت از پنبه دانه است.

رئیس اتاق بازرگانی ایران گفت: امروز بنگاه‌ها برای کاهش هزینه‌های خرید مواد اولیه، حمل ونقل، تأمین انرژی، انبارداری و بازاریابی نیازمند شبکه‌سازی اساسی هستند. چنین ساختار‌هایی می‌توانند همانند الگوی تعاونی، سپر دفاعی قدرتمندی در برابر جنگ اقتصادی و تحریم‌ها باشند.

وزیر جهاد کشاورزی گفت: بخش کشاورزی با تکیه بر دانش بومی و فناوری‌های نوین، سالانه بیش از 130 میلیون تن محصولات کشاورزی و دامی تولید کرده و بیش از 8.5 میلیارد دلار صادرات دارد.

رئیس سازمان چای کشور از پرداخت 175 میلیارد تومان قدرالسهم دولت به چایکاران خبر داد و گفت: تاکنون 71 درصد از مطالبات دولتی چایکاران تسویه شده است.

خزانه‌داری کل کشور طی بخشنامه‌ای به دستگاه‌های دولتی و اجرایی از آغاز روند اجرای قانون ممنوعیت استفاده از خودرو‌های فرسوده خبر داد.