شنبه 17 آبان 1404

اقتصادی خبرگزاری خبرنگاران جوان

اقتصادی خبرگزاری خبرنگاران جوان

کارشناس سیاست گذاری مسکن گفت: تسریع و تحویل زودتر از موعد واحد‌های نهضت ملی مسکن از طریق تسهیلات یک میلیارد تومانی امکان پذیر می‌شود.

مدیرکل بازرگانی داخلی وزارت جهاد کشاورزی گفت: امسال پیش بینی می‌شود که تولید برنج به یک میلیون و 800 هزارتن برسد.

سازمان هواپیمایی کشوری از بازگشایی فرودگاه بین‌المللی اصفهان پس از وقفه‌ای 34 روزه خبر داد.

با ابلاغ نخستین بخشنامه پروازی اربعین 1404 از سوی سازمان هواپیمایی کشوری، بازه زمانی اربعین در حوزه هوایی از 17 تا 26 مرداد تعیین و فروش چارتری بلیت ممنوع اعلام شد.

امور آبفای شهرستان اسلامشهر با صدور اطلاعیه‌ای بر ضرورت رعایت دقیق مدیریت مصرف به منظور حفظ پایداری شبکه توزیع آب تاکید کرد.

معاون گمرک ایران گفت: گمرک آماده همکاری و کمک به توسعه بنادر خشک به ویژه بندر خشک پیشگامان است.

مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: در پنج روز آینده در بیشتر مناطق کشور روند افزایش نسبی دما پیش بینی می‌شود؛

سازمان توسعه تجارت ایران بخشنامه مدیریت سقف صادرات کارت‌های بازرگانی فاقد رتبه بندی را در راستای بازگشت ارز حاصل از صادرات ابلاغ کرد.

معاون وزیر جهاد گفت: سهمیه اربعین براساس نیاز استان‌های کشور برای گوشت قرمز، مرغ، شکر و برنج تعیین و تامین شده است.

وزیر جهاد کشاورزی گفت: با برداشت برنج داخلی و ورود به بازار، قیمت متعادل می‌شود.

در حالی بیش از 70 درصد رشد ظرفیت انرژی‌های تجدیدپذیر در آسیا رخ داده که سایر مناطق به ویژه آفریقا از این روند عقب مانده‌اند.

قیمت خودرو در بازار آزاد امروز چهارشنبه 25 تیر ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.

دبیر انجمن کشتارگاه‌ها و صنایع بسته بندی طیور از کاهش حداقل 30 درصدی تقاضا برای خرید مرغ در فصل گرما خبر داد.

برای نخستین‌بار در منطقه غرب کشور، بخشی از فلر سوزان گازهای همراه نفت با بهره‌برداری از فاز اول پالایشگاه NGL 3100 دهلران خاموش شدند

نماینده بخش خصوصی انجمن مقیاس کوچک گفت: در سال 1404، کمتر از یک درصد از صنعت پالایش، میدان بازی بخش خصوصی واقعی خواهد بود و 99 درصد بازیگران این صنعت، دولتی یا شبه‌دولتی هستند.

رئیس اتاق بازرگانی تهران بر حمایت همه‌جانبه اتاق و مشارکت جدی تشکل‌های بخش خصوصی در روند بازسازی و نوسازی واحد‌های آسیب‌دیده مردم تاکیدکرد.