پنج‌شنبه 29 مرداد 1405

اقتصادی خبرگزاری خبرنگاران جوان

اقتصادی خبرگزاری خبرنگاران جوان

بسیاری از کارشناسان اذعان می‌کنند که اصلاح مصوبه الگوی کشت راه حلی مناسب برای تنظیم بازار محصولات کشاورزی و تحقق خودکفایی محصولات اساسی در برنامه هفتم است که دستیابی به آن نیازمند اجرای زیرساخت و اعتبارات لازم است.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: با توجه به شرایط جوجه ریزی، مشکلی در تامین مرغ گرم کشور نداریم.

کارشناس کشاورزی از کاهش 20 درصدی قیمت میوه از 20 مردادماه در بازار خبر داد.

کارشناس اقتصادی گفت: طرح نشان‌دار کردن مالیات یک گام موثر در جهت شفافیت تراکنش‌های مالیاتی به شمار می‌رود.

با تصویب حذف 4 صفر از پول ملی در کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی بسیاری از کارشناسان بر این باورند که اجرای موفقیت آمیز این طرح نیازمند توجه همه جانبه به مولفه‌های متعدد اقتصادی است.

در نشست مشترک نمایندگان ایران و پاکستان، ضرورت بازنگری در الزامات بیمه‌ای خودرو‌های ایرانی مورد تأکید قرار گرفت.

مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران با تأکید بر نقش کلیدی شرکت انتقال گاز در تضمین پایداری شبکه و عبور موفق از بحران‌ها گفت: با تلاش‌های شرکت مهندسی و توسعه و افزایش تعداد واحد‌های عملیاتی و ایستگاه‌ها، ضریب اطمینان و تقویت پایداری در شبکه انتقال گاز ارتقا یافته است.

وزیر و مصطفی یفوزیر راه و شهرسازی ایران با معاون نخست وزیر و رئیس آذربایجانی کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی دو کشور دیدار کرد و برای بررسی میدانی پروژه‌های مشترک مرزی در آستارا تفاهم حاصل شد.

وزیر نیرو استفاده از فناوری را برای رفع چالش‌های پیش روی صنعت برق موثر برشمرد و گفت: امروز تنوع بخشی به سبد سوخت، توجه به تجدیدپذیر‌ها و استفاده از انواع روش‌های تولید برق جزو برنامه‌های وزارت نیرو است و این مهم با جدیت دنبال می‌شود.

رئیس انجمن صنایع همگن نیرو محرکه و قطعه سازان خودرو کشور گفت: آیین نامه اجرایی واردات خودرو تعرفه واردات خودرو را حداقل 20 درصد تعیین کرده در حالی که تعرفه قطعات وارداتی خودرو بیشتر از واردات کامل خودرو است.

مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: طی پنج روز آینده به‌ویژه در ساعات بعد از ظهر و اوایل شب به‌دلیل رشد ابر‌های همرفتی در جنوب شرق کشور را شاهد خواهیم بود.

وزیر راه و شهرسازی از آمادگی ایران برای میزبانی هفتمین کنفرانس طرف‌های این کنوانسیون در نوامبر سال جاری خبر داد.

وزیر راه و شهرسازی از آمادگی ایران برای میزبانی هفتمین کنفرانس طرف‌های این کنوانسیون در نوامبر سال جاری خبر داد.

معاون وزیر راه وشهرسازی گفت: تردد تاکسی‌های اینترنتی به دلیل عدم تاییده‌های لازم مجاز برای تردد در مسیر‌های برون شهری نیستند.

کارشناس صنت سی ان جی گفت: قطعی‌های مکرر برق زمینه ساز تعطیلی جایگاه‌های سوخت سی ان جی و افزایش میزان مصرف بنزین شده است

انجمن تولیدکنندگان و تأمین‌کنندگان برنج ایران با ارسال نامه‌ای خطاب به رئیس قوه قضائیه خواستار رسیدگی ویژه به حواشی و شایعات بازار برنج و برخورد با متخلفین و شایعه پراکنی‌ها شد.