پنج‌شنبه 29 مرداد 1405

اقتصادی خبرگزاری خبرنگاران جوان

اقتصادی خبرگزاری خبرنگاران جوان

رئیس کل بانک مرکزی از مدیران عامل شبکه بانکی خواست در پرداخت تسهیلات خرد و قرض‌الحسنه ازدواج و فرزندآوری به مردم با حداکثر یک ضامن عمل کنند.

رئیس انجمن تولیدکنندگان و تامین کنندگان برنج از کاهش قیمت برنج خبر داد و گفت: نرخ کنونی هرکیلو برنج ایرانی برای مصرف کننده به 210تا 220 هزارتومان رسیده است.

مدیرعامل توزیع برق پایتخت با اشاره به عبور از ایام اوج مصرف برق در پایتخت، گفت: اوج نیاز مصرف برق در شهر تهران به 5840 مگاوات رسیده است.

گمرک ایران اعلام کرد: انجام عملیات گمرکی برای ترخیص کالا‌ها در گمرکات سراسر کشور در روز‌های تعطیل برقرار است.

با توجه به کم شدن حجم آب سد لتیان، با برداشت‌های بی‌رویه پیامد‌های جدی در تامین پایدار آب شرب پایتخت ایجاد می‌شود.

وزیر راه و شهرسازی جمهوری اسلامی ایران و وزیر حمل‌ونقل قزاقستان برای توسعه همکاری‌های حمل‌ونقلی و تدوین نقشه راه مشترک توافق کردند.

مدیر پروژه نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی ستاد نوسازی ناوگان حمل و نقل با اشاره به وجود، 11 میلیون و 200 هزار دستگاه موتورسیکلت فرسوده در کشور گفت: تا پایان امسال 95 هزار موتورسیکلت فرسوده نوسازی می‌شود.

رییس سازمان بورس و اوراق بهادار، در طول یک سال گذشته با هدف پیگیری مطالبات سهام‌داران و حل چالش‌های صنایع بورسی، با 5 وزیر مکاتبه کرده است.

وزیر راه آهن ترکمنستان، مدیر عامل راه آهن ایران و معاون مدیرعامل راه آهن قزاقستان برای توسعه ترانزیت غلات، توسعه ایستگاه ریلی اینچه برون و افزایش حجم ترانزیت بار ریلی به ترکیه به توافقاتی رسیدند.

رئیس سازمان خصوصی سازی گفت: در حال حاضر، تنها 10 تا 11 درصد از برنامه‌سازی کشور به بخش خصوصی واگذار شده و باقی‌مانده هنوز در اختیار دولت و نهاد‌های شبه‌دولتی است.

دومین همایش بین‌المللی اقتصاد تعاونی ایران همزمان با سال جهانی تعاون 2025 روز یازدهم شهریورماه 1404 با حضور مقامات عالی کشور، معاون دبیر کل سازمان ملل، رئیس اتحادیه جهانی تعاون (ICA) برگزار خواهد شد.

نشست 141 کمیسیون ایمنی راه‌ها به منظور بررسی وضعیت تصادفات و تلفات رانندگی، همچنین وضعیت ناوگان حمل‌ونقل عمومی مسافر برگزار شد و پس از بحث و بررسی موضوعات مطروحه، تصمیمات راهبردی برای بهبود وضعیت ایمنی حمل و نقل مسافر و ناوگان به تصویب رسید.

مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: ترافیک سنگین در آزادراه تهران - شمال مسیر (جنوب به شمال) محدوده‌های تونل شماره 18 و انتهای تونل البرز و محور چالوس مسیر گزارش شده است.

کارشناس بازار سرمایه در خصوص روند بازار سهام نکاتی را مطرح کرد.

مدیر پروژه طرح واردات خودرو وزارت صمت گفت: امروز آخرین مهلت وکالتی کردن حساب برای خودرو‌های وارداتی است و فردا 16 مرداد ماه هم مهلت ثبت نام به اتمام می‌رسد.

رئیس بنیاد ملی گندمکاران گفت: براساس آمار از ابتدای فصل برداشت بیش از 7 میلیون و 275 هزارتن گندم از کشاورزان خریداری شده که نسبت به سال قبل 30 درصد کاهش داشته است.