دوشنبه 16 شهریور 1405

سیاسی وب‌گاه خبر آنلاین

سیاسی وب‌گاه خبر آنلاین

تصویری از حضور فاطمه هاشمی رفسنجانی در همایش «زنان حامی مسعود پزشکیان» را مشاهده می کنید.

داود رحیمی سجاسی و لاله فرهنگ متین مشاوران قاضی‌زاده هاشمی در میزگرد فرهنگی تلویزیون بودند.

آذر منصوری در توئیتی نوشت: پزشکیان دروغ نمی‌گوید و امید کاذب نمی فروشد.

در بیانیه مجمع نمایندگان ادوار مجلس آمده است: کاندیداتوری مسعود پزشکیان می تواند فرصتی برای مردم در جهت نشان دادن قدرت ملی و تقویت جامعه مدنی در برابر حاکمیت یکدست تمامیت خواهان باشد.

سید محمد حسینی، ریاست ستاد دانشگاهیان کشور، حامیان محمد باقر قالیباف را برعهده گرفت.

کارشناس برنامه میزگرد فرهنگی خطاب به نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: تا قبل از اینکه دولت اعضای کابینه را برای تبیین به دانشگاه‌ها بفرستد که شما به دانشگاه سیستان و بلوچستان و قم رفتید، اقدامی در زمینه تبیین نکرده بودید.

قاضی زاده هاشمی گفت: من جزو افراد بد سابقه در انصراف هستم. یک دفعه کاندیدا بودم و سابقه‌ام روشن است. اما در یک خانواده همه برای یکدیگر ایثار می کنند؛ افراد برای هر چیزی ایثار نمی کنند؛ برای مکتبشان اما ایثار می کنند. گاهی وظیفه در ماندن است و گاهی وظیفه در رفتن.

علی ربیعی در توئیتی با هشتگ پزشکیان نوشت: او قصد بیان دروغ به هیچ شکلی حتی به صورت غیرآگاهانه را هم ندارد.

امام جمعه اردبیل عنوان کرد: مردم به کسی رای بدهند که دروغ نگوید، وقتی یک نامزد وعده‌ای می‌دهد که قابل عملیاتی نیست، او از حالا به خاطر ریاست دروغ می‌گوید، در حالی که همه خلاف‌ها در اتاقی جمع شده که کلید آن دروغ است و متاسفانه باز بعضی از نامزدها وعده‌هایی می‌دهند که از اکنون معلوم است به هیچ وجه اشرافی به موضوع ندارد.

پزشکیان گفت: دختری که روسری ندارد تا زمانی که کاری با او نداشته باشیم کاری با ما ندارد. اما زمانی که با او مقابله می‌کنیم متلک پراکنده، حرف زده و تضاد اجتماعی ایجاد می شود.

فلاحت پیشه گفت: واقعیت این است که آنچه در دوران دولت گذشته و دوران مسئولیت افرادی مانند آقای جلیلی در سیاست خارجی شکل گرفت، نه تنها قابل دفاع نیست بلکه باید در صفحات سیاه تاریخ ایران نوشته شود که چگونه فرصت‌ها تبدیل به تهدید شد و در شرایطی که کشور می‌توانست مشکلات خودش را حل کند، گرفتار تحریم‌ها شد.

روابط عمومی ستاد انتخاباتی سعید جلیلی با انتشار بیانیه ای به اخبار درباره انصراف این کاندیدای ریاست جمهوری واکنش نشان داد.

پزشکیان گفت: علاوه بر منطقه باید کل دنیا را خانه خود بدانیم، نیازمند یک تعامل سازنده با دنیا هستیم

حضور مهدی صفری، معاون فعلی وزیر خارجه به عنوان مشاور جلیلی در میزگرد شبکه سه سیما حاشیه ساز شده است.

پور محمدی گفت: از صدام حسین نفرت داشتم اما برای آزادی اسرا رفتم با او مذاکره کردم.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: یکی از ارکان شفاف‌سازی آزادی تبادل اطلاعات است. کارگزار، فعال و میدان‌دار این شفافیت رسانه‌ها و خبرنگاران است. اگر می‌خواهم مدعی مبارزه با فساد باشم، باید شفاف عمل کنیم و به مردم گزارش دهیم و گزارشگران را احترام بگذاریم و آزادی بدهیم.