یک‌شنبه 2 آذر 1404

ورزشی وب‌گاه خبر آنلاین

ورزشی وب‌گاه خبر آنلاین

همشهری نوشت: ظاهرا سرمربی تیم ملی فوتبال ایران در مورد پایین آوردن میانگین سنی تیم ملی برخلاف چیزی که گفته بود عمل کرده است.

تسنیم نوشت: سرمربی آرژانتینی آاِک یونان درباره بازی میلاد محمدی پس از مدت طولانی صحبت کرد.

خبرورزشی نوشت: برخلاف ادعای مهدی قایدی، پس از شکایت دردسرساز آندره‌آ استراماچونی از استقلال، باشگاه شباب الاهلی هم به‌دلیل عدم پرداخت مبلغ قرارداد قرضی ستاره آبی‌ها از این باشگاه شکایت کرده است.

همشهری نوشت: چند ستاره پرسپولیس که اصلا توقعات را برآورده نکرده‌اند، باید در این 6هفته اعاده حیثیت کنند.

خبرورزشی نوشت: پرسپولیس بدون تغییر نسبت به بازی قبل به مصاف ملوان خواهد رفت.

پیمان ماهری‌پور گفت: من از رسیدن به موفقیت سیر نمی‌شوم و در واقع سقفی برای موفقیت‌هایم تعیین نکردم. تصمیم دارم MMA را هم امتحان کنم.

علیرضا منصوریان در استقلال چند پیش‌بینی عجیب انجام داد.

اطلاعات نوشت: امسال همانند سال گذشته و به راحتی هرچه تمام تر استقلال تهران از حضوردر جام باشگاه های آسیا محروم شد و بی شک یک نسل قربانی اشتباه و سوءمدیریت مسئولین این باشگاه شدند.

حسن روشن گفت: تمام مدیران می‌گفتند ما از صبح تا شب مجانی کار می‌کنیم و حقوق هم نمی‌گیریم. چه اشکالی داشت از اول هر پولی به باشگاه آمده و خرج شده را یادداشت می‌کردند.

این روزها گمانه‌زنی‌های زیادی در خصوص مقصد بعدی لیونل مسی وجود دارد.

شکیرا با ترک اسپانیا برای همیشه راهی آمریکا شده است.

در جام حذفی اسپانیا، رئال مادرید مقابل بارسلونا به بردی پرگل رسید و راهی فینال شد.

این روزها بحث دریافتی 5 میلیاردی علی فتح‌الله‌زاده از استقلال بسیار داغ شده است.

ورزش سه نوشت: سردار آزمون، ستاره تیم‌ملی فوتبال ایران به خداحافظی امیر غفور از تیم ملی والیبال واکنش نشان داد.

ایسنا نوشت: رییس فدراسیون فوتبال از امکانات کمپ تیم های ملی کشتی بازدید کرد.

بارسلونا امشب در دیدار برگشت مرحله نیمه نهایی کوپا دل ری میزبان رئال مادرید است.