یک‌شنبه 2 آذر 1404

ورزشی وب‌گاه خبر آنلاین

ورزشی وب‌گاه خبر آنلاین

این روزها خبرهای خوشی درباره حضور استقلال و پرسپولیس در آسیا به گوش نمی‌رسد.

همه منتظر سوت پایان بازی سپاهان - استقلال و تساوی دو مدعی قهرمانی بودند که ناگهان خطای ناشیانه سیاوش یزدانی روی شهریار مغانلو، میزبان را به یک پنالتی رساند و رامین رضاییان آن را به گل برتری تبدیل کرد.

باشگاه استقلال اعلام کرد پنجره نقل و انتقالات به زودی باز خواهد شد.

ورزش سه نوشت: یک خبرنگار مطرح اماراتی پیشنهاد داد تا فرهاد مجیدی هدایت تیم ملی این کشور را بر عهده بگیرد.

وریا غفوری از جمع شاگردان جواد نکونام جدا خواهد شد.

برنامه مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی مشخص شد.

وریا غفوری دیگر عضوی از تیم فولاد نیست.

مهر نوشت: علی قلی زاده بازیکن ایرانی شارلوا که تا سال 2025 با این باشگاه بلژیکی قرارداد دارد، با اعلام مشکلات شخصی و خانوادگی به دنبال جدایی از شارلوا است.

ورزش سه نوشت: علی‌رغم حضور سیامک نعمتی در لیست عدم نیاز یحیی گل محمدی، باشگاه شرایط پیش پای وی برای جدایی قرار داده که باعث شده طرفین به توافق دست نیابند.

خبرورزشی نوشت: اگر در حدفاصل اندک باقیمانده تا پایان مهلت نقل و انتقالات زمستانی خبری درباره جدایی یکی از ستاره های ملی پوش تیم استقلال منتشر شد نباید باعث تعجب هواداران شود.

ایرنا نوشت: مطالبات گابریل پین و هرویه میلیچ پرداخت شد تا پنجره نقل و انتقالاتی آبی‌پوشان تا ساعاتی دیگر باز شود.

رئیس فدراسیون کشتی گفت: به کامران قاسم‌پور گفتم تیم من اگر دوم شود اشکالی ندارد اما خودت را با حریف آمریکایی الان تست بزن.

سیاوش یزدانی در دوران حضورش در استقلال حواشی عجیبی را تجربه کرد.

تسنیم نوشت: باشگاه تراکتور در راه جذب بازیکن مازاد پرسپولیس با پیشنهاد سنگین این بازیکن مواجه شده است.

فارس نوشت: باشگاه پرسپولیس به توافقات کلی با مهاجم برزیلی شاغل در لیگ ژاپن دست پیدا کرده و احتمالا به زودی قرارداد همکاری به امضاء خواهد رسید.

فدراسیون بسکتبال ایران تا قبل از رسانه‌ای شدن اقدام مغرضانه FIBA مبنی بر جعل نام خلیج فارس، هیچ واکنشی از خود نشان نداده بود که جای تعجب دارد.