خبر بد برای یحیی؛ پرسپولیس محکوم شد
باشگاه ذوبآهن در تازهترین آراء کمیته وضعیت بازیکنان فوتبال توانست بابت غرامت آموزش «سعید کریمی»، پرسپولیس را محکوم کند.
باشگاه ذوبآهن در تازهترین آراء کمیته وضعیت بازیکنان فوتبال توانست بابت غرامت آموزش «سعید کریمی»، پرسپولیس را محکوم کند.
به گزارش عرشه آنلاین، کمیته وضعیت بازیکنان، آراء جدید خود را در خصوص تعدادی از پروندههای مطروحه به شرح زیر صادر کرد:
با توجه به شکایت داود نوشی صوفیانی از باشگاه مس کرمان، کمیته وضعیت نسبت به دعوای خواهان به جهت فقدان سمت، قرار رد صادر کرد.
در پی شکایت باشگاه ذوبآهن از باشگاه پرسپولیس مبنی بر غرامت آموزش سعید کریمی، باشگاه پرسپولیس به پرداخت مبلغ 750 میلیون ریال بابت اصل خواسته و مبلغ 16 میلیون و 350 هزار ریال بابت هزینه دادرسی در حق خواهان محکوم شد.
در پرونده شکایت علی یحییزاده از باشگاه سپیدرود رشت، این باشگاه به پرداخت مبلغ 400 میلیون ریال بابت اصل خواسته و مبلغ 8 میلیون ریال بابت هزینه دادرسی در حق یحییزاده محکوم گردید.
با توجه به شکایت دانیال مومنی بیدزرد از باشگاه ذوبآهن، این باشگاه به پرداخت مبلغ 823 میلیون و 112 هزار و 677 ریال بابت اصل خواسته و مبلغ 18 میلیون ریال بابت هزینه دادرسی در حق خواهان محکوم شد.
در پی شکایت علی خماند از امین اسدی، بازیکن باشگاه نفت مسجد سلیمان، اسدی به پرداخت مبلغ 3 میلیارد و 640 میلیون ریال بابت اصل خواسته و مبلغ 72 میلیون و 800 هزار ریال بابت هزینه دادرسی در حق خماند محکوم گردید.
آرای صادره ظرف مدت 7 روز از تاریخ ابلاغ در کمیته استیناف فدراسیون فوتبال قابل تجدیدنظرخواهی خواهد بود./ ایرنا
هم اکنون دیگران می خوانند-
تغییر مبلغ یارانه نقدی در دولت قطعی شد
-
یک پزشک در سعادتآباد جلوی خانهاش ترور شد + جزئیات و تصویر
-
تهران در تسخیر روباهها! | ماجرا چیست؟
-
دختر فیلسوف مشهور روس به طرز فجیعی به قتل رسید + فیلم
-
خواستگار کینهای پس از 28 سال زهر خود را ریخت!
-
قهرمان بوکس، قاتل دختر ماساژور | سرنوشت او چه شد؟