پنج‌شنبه 22 خرداد 1404

خبر خوش برای مددجویان بهزیستی و کمیته امداد / حسابتان را چک کنید

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
خبر خوش برای مددجویان بهزیستی و کمیته امداد / حسابتان را چک کنید

اقتصادنیوز: مستمری خرداد ماه سال جاری مددجویان کمیته امداد به مبلغ 52 هزار و 880 میلیارد ریال به حساب کمیته امداد امام خمینی (ره) واریز که از طریق آن سازمان به حساب مددجویان تحت پوشش پرداخت خواهد شد.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، طبق اعلام سازمان هدفمندی یارانه ها 8348 میلیارد تومان مستمری خردادماه 1404 مددجویان سازمان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی (ره) پرداخت و از طریق سازمانهای مربوطه به حساب مددجویان واریز خواهد شد.

مستمری مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) و مددجویان تحت پوشش و خانوارهای تحت پوشش سازمان بهزیستی کشور مربوط به خرداد 1404 به مبلغ 83 هزار و 480 میلیارد ریال واریز شد.

خبر مرتبط ماجرای افزایش یک میلیونی حقوق بازنشستگان چیست؟

اقتصادنیوز: در روزهای گذشته، مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری در دفاع از متناسب‌سازی گفت: افزایش متناسب‌سازی امسال برای هر بازنشسته حداقل یک میلیون تومان بوده است. پس از این اظهارات، بازنشستگان صندوق کشوری در تماس‌هایی، نسبت به این ادعا اعتراض کردند.

مستمری خرداد ماه سال جاری مددجویان کمیته امداد به مبلغ 52 هزار و 880 میلیارد ریال به حساب کمیته امداد امام خمینی (ره) واریز که از طریق آن سازمان به حساب مددجویان تحت پوشش پرداخت خواهد شد.

همچنین مستمری مددجویان و خانوارهای پشت نوبتی تحت پوشش سازمان بهزیستی کشور به مبلغ 30 هزار و 600 میلیارد ریال بطور مستقیم به حساب یک میلیون و 571 هزار و 390 نفر از مددجویان واریز شد.

همچنین بخوانید ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
خبر خوش برای مددجویان بهزیستی و کمیته امداد / حسابتان را چک کنید 2