پنج‌شنبه 23 اسفند 1403

خبر مهم سردار رادان درباره سریالی بودن مسمومیت های الکلی

وب‌گاه عرشه آنلاین مشاهده در مرجع
خبر مهم سردار رادان درباره سریالی بودن مسمومیت های الکلی

سردار رادان تصریح کرد: در هر شهری که این مسمومیت های الکلی اعلام شده است، پلیس بلافاصله تولیدکنندگان مشروبات فاسد را شناسایی و دستگیر کرده است.

فرمانده کل انتظامی کشور گفت: مسمومیت‌های الکلی در ایران سریالی نیست و در هر نقطه‌ای که گزارش از مسموم شدن افراد با مشروبات تقلبی اعلام شده است افراد تولیدکننده بلافاصله شناسایی و دستگیر شده‌اند.

سردار احمدرضا رادان؛ فرمانده کل انتظامی کشور در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا مسمومیت‌های الکلی که در روزهای اخیر در شهرهای مختلف گزارش شده‌اند، سریالی است، اظهار کرد: خیر، مسمومیت‌های الکلی در ایران به هیچ عنوان سریالی نیست و پلیس این موضوع را تایید نمی‌کند.

وی افزود: موضوع مسمومیت با الکل دو وجه دارد، یکی افرادی که اقدام به مصرف الکل می‌کنند و دیگر تولیدکنندگانی که این الکل‌ها را تولید می‌کنند.

فرمانده کل انتظامی بیان کرد: افرادی که مشروبات الکلی مصرف می‌کنند باید بدانند که خطراتی متوجه آنهاست.

سردار رادان تصریح کرد: در هر شهری که این مسمومیت های الکلی اعلام شده است، پلیس بلافاصله تولیدکنندگان مشروبات فاسد را شناسایی و دستگیر کرده است.

از حدود یک ماه پیش 32 نفر (سردشت 7 نفر، قزوین 2 نفر، بهارستان 2 نفر، مازندران 3 نفر، رباط کریم 6 نفر و کرج 12 نفر) بر اثر مشروبات الکلی تقلبی مسموم و یا جان خود را از دست داده‌اند.

منبع: تسنیم هم اکنون دیگران می خوانند -->

بیشتر بخوانید

خبر مهم سردار رادان درباره سریالی بودن مسمومیت های الکلی 2