سه‌شنبه 18 شهریور 1404

خطیب جمعه مراغه: عده‌ای در قبال توافق احتمالی، ساز مخالف کوک کرده‌اند / برجام، سیاست نظام است

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
خطیب جمعه مراغه: عده‌ای در قبال توافق احتمالی، ساز مخالف کوک کرده‌اند / برجام، سیاست نظام است

ایرنا نوشت: آیت‌الله محمدتقی پورمحمدی با بیان اینکه موارد اختلافی هم بین طرفین مذاکره‌کننده وجود دارد، افزود: اگر هم در آینده آمریکایی‌ها قلدری کنند ما عزت خود را از دست نخواهیم داد اما امروز امیدواریم که توافق حاصل شود.

آیت‌الله محمدتقی پورمحمدی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته مراغه اظهار داشت: مگر کشور دولت و مجلس و از همه مهمتر رهبر ندارد که برخی‌ها به خود جسارت می‌دهند و در هر موضوعی دخالت یا کارشکنی می‌کنند؟

وی با تاکید بر اینکه هر اقدامی در شورای عالی امنیت ملی و مجلس شورای اسلامی نیز بررسی می‌شود، اضافه کرد: تاثیر تحریم‌ها قابل کتمان نیست و در چنین شرایطی همدلی و هماهنگی داخلی نیاز است تا مسایل حل شود و برجام به نتیجه برسد.

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه موارد اختلافی هم بین طرفین مذاکره‌کننده وجود دارد، افزود: اگر هم در آینده آمریکایی‌ها قلدری کنند ما عزت خود را از دست نخواهیم داد اما امروز امیدواریم که توافق حاصل شود.

بیشتر بخوانید:

21231

کد خبر 1663835
خطیب جمعه مراغه: عده‌ای در قبال توافق احتمالی، ساز مخالف کوک کرده‌اند / برجام، سیاست نظام است 2