داغ شدن هشتگ "شاهزاده کارتونی" درباره بن سلمان
فعالان سعودی با راهاندازی این کمپین اعلام کردند که پنج سال از وعده ولیعهد سعودی در خصوص چشمانداز 2030 گذشته و هنوز دستاوردی جز اسراف، هدر دادن پول مردم و ایجاد بیکاری و هرج مرج میان جوانان به دست نیاورده است.
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، فعالان عربستانی با تشکیل کمپین مجازی درباره اقدامات و سیاستهای ولیعهد سعودی هشتگ "#الأمیر_الکرتونی" (شاهزاده کارتونی) را علیه وی به راه انداختند.
وبسایت سعودی لیکس اعلام کرد که توییت کنندگان و فعالان عربستانی کمپین مجازی را راهاندازی کردند که سیاستهای محمد بن سلمان، ولیعهد این کشور و پیامدهای منفی آن برای عربستان را فاش میکند.
طبق این گزارش، این فعالان توییتر با راه اندازی هشتگ "#الأمیر_الکرتونی" (شاهزاده کارتونی) اعلام کردند: از زمانی که بن سلمان قدرت را به دست گرفت و حتی قبل از آن یعنی زمان تصدی او بر منصب وزارت دفاع، درباره این پسر جوان به فکر فرو رفتیم و فاتحه خودمان را خواندیم.
ویکی لیکس نوشت: بن سلمان رؤیای ریشه کن کردن "حوثیها" (انصارالله یمن) طی چند روز و جنگ با ایران و همچنین بینیاز شدن از نفت را داشت. وی پروژههای اوهام گونه خود را راه اندازی کرد؛ این طرحها شامل شهر "نیوم" در استان "تبوک"، پروژه تفریحی "قدیه"، پروژه دریای سرخ، طرح رؤیایی "جزیره شریره"، بزرگترین مجتمع صنعتی شناور جهان با نام OXAGON در شهر نیوم و طرحهای دیگر هستند.
توییت کنندگان مذکور در این باره تاکید کردند: مایه تاسف است که پروژههای بن سلمان صرفا درحد کارتون و انیمیشن هستند و بدتر از آن این است که پول مردم را هدر میدهد و با احساسات و آینده آنها بازی میکند.
کمپین شاهزاده کارتونی در بیانیهای آورده است: بیایید بیدار شویم و به این رؤیای کارتونی پایان دهیم و بپرسیم که این پروژهها و نتایج آنها کجا هستند؟ توسعه کشور کجاست؟ عربستان سبز و دیگر موارد کجا هستند؟ ما اجازه نمیدهیم که این جوانک همچنان به فریب دادن مردم ادامه دهد و ما را مشغول طرحهای الکترونیکیاش کند.
پیشتر نیز فعالان در اعتراض به سیاستهای ولیعهد سعودی هشتگ (سراب -2030) را راهاندازی کرده بودند.
فعالان سعودی با راهاندازی این کمپین اعلام کردند که پنج سال از وعده ولیعهد سعودی در خصوص چشمانداز 2030 گذشته و هنوز دستاوردی جز اسراف، هدر دادن پول مردم و ایجاد بیکاری و هرج مرج میان جوانان به دست نیاورده است.
فعالان توییتر اعلام کردند که چشم انداز 2030 چیزی جز یک سراب و یک توهم نیست، زیرا برنامههای آن بر روی کاغذ و جوهر ماند.
پیش از آن نیز مجله فوربس فاش کرده بود که شاخصها درباره وجود مشکلات واقعی که پروژه محمد بن سلمان برای توسعه و اصلاحات اقتصادی، موسوم به چشم انداز 2030 را تهدید میکند، زیاد شده است.
طبق گزارش این مجله، بزرگترین شواهد که نشان میدهند اقتصاد عربستان دچار بحران شده، کاهش شدید سرمایه گذاری داخلی است، چراکه طبق آمار سازمان ملل، سرمایه گذاری مستقیم خارجی خالص به 1.4 میلیارد دلار کاهش یافته و این رقم قبل از آن در سال 7.5 میلیارد دلار بوده است.
همچنین بخوانید