یک‌شنبه 22 تیر 1404

سیاسی خبرگزاری دانا

سیاسی خبرگزاری دانا

عادی است که بسیاری از افراد حتی در مراسم های رسمی سیاسی سرود ملی را تکرار نکنند و تنها بایستند.

در حالی چراغ‌های نفتی نامهربان در سال‌های گذشته جان هفت دانش‌آموز سیستان و بلوچستان را گرفت که به گفته مسئولان امر زمستان امسال هیچ کلاس درسی از بخاری نفتی استقاده نمی‌کند!

در حالی تا قبل از دولت سیزدهم حدود 230 واحد مرغداری در سیستان و بلوچستان فعال بود که این مهم با تلاشی از جنس جهادی هم اینک به 264 واحد با ظرفیت بیش از 47 هزار تن گوشت رسیده است.

رضا افلاطونی گفت: سطح زیر کشت محصولات دیمی در سال جاری نسبت به گذشته با افزایش 12 هزار هکتار همراه بوده که حمایت‌های ستاد اجرایی فرمان امام یکی از علت‌های افزایش این محصولات بوده است.

محمد کشاورز گفت: میزان انجام معاملات در مهرماه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته، 54.69 درصد کاهش داشته است.

خدارحم سارانی گفت: باتوجه به آغاز هفته بسیج مرحله 15توزیع کمک های مومنانه در شهرستان چابهار آغاز شد

بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوا هم اکنون شاخص آلودگی هوای پایتخت روی عدد 140 یعنی بازه ناسالم برای گروه‌های حساس قرار دارد.

حمیدرضا ترقی گفت: تفکر بسیجی موجب رشد و اعتلای کشور در ابعاد مختلف شده است.

دانش آموزان پسر سمنانی در آستانه جام جهانی این روز‌ها با شور و شوق اخبار فوتبالی را پیگیری و مسابقاتی را برگزار می‌کنند.

آیت‌الله سید محمد شاهچراغی با تاکید بر اینکه مداراکردن با فتنه گران بس است، گفت: اگر میخواهیم سفره اغتشاشات جمع شود باید بسیج به میدان بیاید و دیگر با آنها مماشات نشود.

حمیدرضا حسینخانی فرمانده بسیج ناحیه حضرت امیر المومنین علیه السلام کرمان گفت: یکی از وظایف ائمه جماعت در مساجد این است که با درس گرفتن از تاریخ گذشتگان آن را به شرایط کنونی جامعه تعمیم دهند و مردم را آگاه کنند.

روز گذشته در پی بازی ایران مقابل روباه پیر انگلیس مهدی طارمی توانست دو گل را بنام خود ثبت کند.

موحدی گفت: مدرسه نیروگاه اتمی یک مدرسه در تراز ملی و بین المللی است و بعد از چندین سال، در مهرماه امسال مشکل شروع به فعالیت این مدرسه حل شد و دو هنرستان در سطح تراز ملی توسط نیروگاه اتمی در بوشهر ساخته می‌شود.

یک فرد مسلح وابسته به جنبش تروریستی الشباب با ورود به یک پادگان نظامی در سومالی، دستکم سه نیروی حافظ صلح سازمان ملل تبعه کینیا را کشت.

داگلاس بوش، دستیار وزیر ارتش آمریکا در امور تدارکات، لجستیک و فناوری گفت که ارتش ایالات متحده در حال تسریع روند خرید تسلیحات مورد نیاز برای پر کردن زرادخانه‌های خود است که به دلیل کمک‌های نظامی به اوکراین تمام شده است.

دو روز پس از مرگ مشکوک یکی از پناهجویان در مرکز مهاجرتی بدنام منستون واقع در جنوب شرق انگلیس، همراه پناهجوی دیگری به بیمارستان با لباس فرم‌های مخصوص پزشکی در جنوب غرب انگلیس، گمانه‌زنی‌ها درباره احتمال سوء استفاده ژنتیکی و شیوع عمدی ویروس‌های خطرناک در بین مهاجران را افزایش داده است.