یک‌شنبه 25 خرداد 1404

دانشجویان اصفهان در محکومیت ترور دانشمند هسته‌ای تجمع کردند

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
دانشجویان اصفهان در محکومیت ترور دانشمند هسته‌ای تجمع کردند

اصفهان - ایرنا - جمعی از دانشجویان انقلابی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان در اعتراض به ترور دانشمندان هسته‌ای کشورمان، ظهر یکشنبه در مقابل سازمان انرژی اتمی ایران، منطقه هسته‌ای اصفهان تجمع کردند.

به گزارش ایرنا، این تجمع در پی شهادت دانشمند هسته‌ای کشور شهید محسن فخری‌زاده با حضور بالغ بر یکصد نفر از دانشجویان انقلابی خواهر و برادر دانشگاه‌های استان با رعایت فاصله‌گذاری و پروتکل‌های بهداشتی برگزار شد.

دبیر شورای تشکل‌های دانشجویی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان اصفهان گفت: تصمیم برای برگزاری این تجمع در پی شهادت شهید فخری‌زاده دانشمند هسته‌ای کشور در شورای تشکل‌های دانشجویی مطرح و مقرر شد پیرو فرمایشات رهبر معظم انقلاب در دیدار دانشجویان با معظم‌له در مرداد 95، یکسری اقدامات انجام شود.

علی حسینی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در مرحله نخست، بیانیه‌ای صادر کردیم و سپس تصمیم به برپایی تجمع امروز در محل انرژی هسته‌ای اصفهان با توجه به اینکه این شهید بزرگوار نیز دانشمند هسته‌ای بودند و دانشجویان بسیاری را تربیت کرده‌اند، گرفتیم.

وی با اشاره به قرائت بیانیه‌ای در این تجمع اعتراض‌آمیز گفت: مضمون این بیانیه در محکومیت ترور شهدای هسته‌ای و جریحه‌دار شدن احساس دانشجویان و نخبگان ناشی از این واقعه تروریستی است.

دبیر شورای تشکل‌های دانشجویی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان اصفهان افزود: در این بیانیه از مسؤولان دولتی، قضایی و مجلس شورای اسلامی نیز خواستار پیگیری مجدانه موضوع ترور این دانشمند هسته‌ای در جامعه بین‌المللی شده‌ایم.

حسینی ادامه داد: دانشجویان انقلابی دانشگاه‌های استان اصفهان در بیانیه خود همچنین خواستار ادامه روند غنی‌سازی اورانیوم و تجدید نظر در بخشی از بندهای مذاکرات هسته‌ای شده‌اند.

به گزارش ایرنا، در این تجمع که حدود یکساعت و با حضور نیروهای حفاظتی منطقه هسته‌ای اصفهان برگزار شد دانشجویان شعارهای " مرگ بر آمریکا" و "مرگ بر اسرائیل" سردادند و پلاکاردهایی با مضامین محکومیت ترور شهید محسن فخری‌زاده ن نیز دست داشتند.

شهید محسن فخری زاده دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد رشته فیزیک و ورودی سال 1368 دانشگاه صنعتی اصفهان بود.

تروریست‌های بیگانه عصر جمعه - هفتم آذر - با کمین در مسیر خودروی حامل محسن فخری‌زاده رییس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع در بلوار مصطفی خمینی شهر آبسرد دماوند در عملیاتی انتحاری و مسلحانه، دانشمند هسته‌ای کشورمان را به شهادت رساندند. به گفته وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، در جریان این حمله تروریستی ابتدا خودرو حامل فخری‌زاده مورد حمله واقع گرفت و بعد یک دستگاه خودروی نیسان در 15 متری وی منفجر شد.

در اثر این تیراندازی و انفجار، فخری‌زاده بشدت مجروح و به بیمارستان منتقل شد ولی با توجه به شدت جراحات وارد شده در بیمارستان به شهادت رسید.

*س_برچسب‌ها_س*