دوشنبه 4 اسفند 1404

دانشجویان دانشگاه‌ها در سوگ جان‌باختگان سانحه هوایی

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
دانشجویان دانشگاه‌ها در سوگ جان‌باختگان سانحه هوایی

تهران - ایرنا - جمعی از دانشجویان دانشگاه‌های شهید بهشتی، علامه طباطبایی، خواجه نصیرالدین طوسی و صنعتی امیرکبیر امروز - یکشنبه - به منظور گرامی‌داشت یاد و خاطره دانش‌آموختگان جانباخته در سقوط هواپیمای اوکراینی تجمع برگزار کردند.

یک فروند هواپیمای بوئینگ 800-737 متعلق به شرکت هواپیمایی اوکراین اینترنشنال با علامت ثبت VR-PSR که با شماره پرواز 752 در ساعت 6 و 12 دقیقه روز چهارشنبه 18 دی ماه از فرودگاه امام خمینی (ره) به مقصد کی‌یف پرواز خود را آغاز کرد که پس از قطع ارتباط با بخش کنترل ترافیک، در ساعت 6 و 18 دقیقه در حوالی صبا شهر از توابع استان تهران سقوط کرد.

این هواپیما دارای 167 مسافر و 9 نفر خدمه پروازی بود. بیش از 31 دانش‌آموخته دانشگاه های مختلف کشور ازجمله صنعتی شریف، امیرکبیر، علم و صنعت و خواجه نصیرالدین طوسی در این حادثه جان خود را از دست دادند.

پس از وقوع این حادثه دانشجویان دانشگاه‌های مختلف شهر تهران به منظور گرامی‌داشت یاد و خاطره دانش‌آموختگان جانباخته در سانحه هواپیمای اوکراینی و ابراز همدردی با خانواده های آنها مراسم‌های یادبود برگزار کردند.

دانشجویان این دانشگاه‌ها در این مراسم ضمن یادبود دانش‌آموختگان، همچنین نسبت به سهل انگاری مسوولان در سقوط این حادثه و مرگ 176 نفر تجمع اعتراضی برپا کردند.

برخی از این دانشجویان مدعی بودند که مسوولان در شرایط بحران نه تنها باید از پرواز این هواپیما جلوگیری می‌کردند بلکه پس از وقوع این خطا باید صادقانه با مردم موضوع را در میان می‌گذاشتند.

دانشگاه شهید بهشتی

بیش از هزار نفر از دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی ظهر امروز با حضور مقابل دانشکده مدیریت و حسابداری این دانشگاه به منظور همدردی با جانباختگان این حادثه تجمع برپا کردند.

این دانشجویان در تجمع آرام خود با در دست داشتن عکس این جانباختگان و روشن کردن شمع یاد آنان را گرامی داشتند.

دانشگاه های علامه طباطبایی و خواجه نصیر همچنین بیش از 100 نفر از دانشجویان دانشگاه علامه طباطبایی و خواجه نصیر هر کدام در مراسمی جداگانه در محوطه دانشگاه‌ها با سردادن شعار «عزا، عزاست امروز، روز عزاست امروز» و همچنین خواندن شعر «یار دبستانی من» با خانواده‌های این جانباختگان ابراز همدردی کردند.

دانشجویان در این تجمعات با روشن کردن شمع و گذاشتن عکس جانباختگان ناراحتی خود را ابراز کردند و همچنین نسبت به خطای مسوولان در حادثه دردناک واکنش نشان دادند.

دانشگاه امیرکبیر

تعدادی از دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز امروز در تجمعی در داخل این دانشگاه با گرامی داشت یاد و خاطره جان باختگان هواپیمای مسافری اوکراین به رفتار هنجارشکنانه علیه سردار بزرگ ایران حاج قاسم سلیمانی که شب گذشته (شنبه) مقابل این دانشگاه انجام شد، اعتراض کردند. این دانشجویان با در دست داشتن دست نوشته‌هایی از مسجد دانشگاه امیرکبیر به سمت سردر اصلی واقع در خیابان حافظ حرکت کردند.

«ملت انقلابی تسلیت تسلیت، منافق»،» منافق ننگت باد ننگت باد»، «دانشجوی عزادار دشمن هرچی کفتار»، «دانشجو بیدار است از لاشخورها بیزار است»، «سفیر انگلستان حامی آشوبگران» از جمله شعارهای این دانشجویان در این تجمع بود. دانشجویان در این تجمع ضمن ابراز همدردی با خانواده های داغدیده سانحه هواپیمایی اکراینی رفتار و شعارهای شب گذشته تعدای دیگر از دانشجویان را محکوم کردند.

*س_برچسب‌ها_س*
دانشجویان دانشگاه‌ها در سوگ جان‌باختگان سانحه هوایی 2
دانشجویان دانشگاه‌ها در سوگ جان‌باختگان سانحه هوایی 3