پنج‌شنبه 8 آذر 1403

دانشگاه فرهنگیان موکب‌ها و دانشگاه مجازی اربعین برپا می‌کند

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
دانشگاه فرهنگیان موکب‌ها و دانشگاه مجازی اربعین برپا می‌کند

تهران - ایرنا - معاون فرهنگ‌سازی مرکز بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان اعلام کرد: دبیرخانه دائمی اربعین دانشگاه فرهنگیان امسال تمام فعالیت‌های اربعین را با عنوان پویش"سفیران حسینی (ع)" در چهار محور با اجرا به صورت مجازی دنبال می‌کند.

به گزارش روز چهارشنبه معاونت فرهنگ‌سازی مرکز بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان، محمد حفیظی اظهارکرد: امسال که به علت شیوع ویروس کرونا از فیض پیاده روی اربعین و زیارت حضرت سیدالشهدا (ع) محروم هستیم، مرکز بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان با مشارکت و همکاری معاونت فرهنگی دانشگاه، دبیرخانه دائمی ستاد اربعین دانشگاه را تاسیس کرده است.

وی توضیح داد: دبیرخانه دائمی اربعین دانشگاه فرهنگیان امسال تمام فعالیت های اربعین را با عنوان پویش "سفیران حسینی (ع)" و در 4 محور دنبال می کند.

به گفته وی، محور اول؛ دور مجازی "دانشگاه اربعین" است که با سرفصل های «سیر تاریخی تحولات پیاده روی اربعین»، «رزمایش اربعین یا قیام گفتمان مقاومت علیه استکبار جهانی»،«شناخت ظرفیت های تمدنی اربعین»، «نقش و جریان سازی انقلاب اسلامی در شکوفایی حماس اربعین»، «شبکه‌سازی و سازماندهی گروه‌های فرهنگی و اجتماعی در بستر اربعین» و «مأموریت های دانشجومعلمان برای تحقق تمدن نوین اسلامی در بستر اربعین» است.

حفیظی بیان کرد: با ارائه و تدریس اساتید برجسته کشوری برای تمام معلمان، دانشجومعلمان، اساتید، کارکنان دانشگاه ها و دانشجویان دیگر دانشگاه ها در سراسر کشور طراحی شده است و علاقه مندان میتوانند تا 7 مهرماه جهت ثبت نام در تارنمای http://www.cfu.ac.ir/arbaeen اقدام کنند.

وی همچنین دیگر محور های فعالیت اربعین در دانشگاه فرهنگیان را موکب های مجازی اربعین با نام سردار شهید سلیمانی، طرح جامع مواسات و همدلی و سوگواره اربعین حسینی (ع) عنوان کرد.

معاون فرهنگ‌سازی مرکز بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان افزود: مقام معظم رهبری در سال گذشته خواستار گسترش و تعمیق روزافزون معنویت، تفکر و معرفت در اربعین شدند و فرمودند: "اهل فکر، اهل فرهنگ، اهل اقدام فرهنگی و فکری برای این حرکت عظیم بنشیند برنامه‌ریزی کنند. امروز هدف هر مسلمان باید ایجاد تمدن نوین اسلامی باشد. ایجاد تمدن عظیم اسلامی هدف نهایی ماست و این راهپیمایی اربعین می تواند یک وسیله گویایی برای تحقق این هدف باشد."

وی گفت: متاسفانه در چندین سال اخیر آنطور که شایسته بوده به مسئله اربعین از منظر عمق بخشی و ماموریت ویژه معلمی نگاه نشده و عملا به اربعین به عنوان یک فعالیت جمعی یا برنامه مستحب دینی نگاه شده است، درحالیکه کنشگری در این حوزه و توجه به آن در آینده ای نزدیک می تواند اسباب تحقق تمدن نوین اسلامی را فراهم کند.

او سطحی بودن فضای گفتمانی اربعین را یکی از خلأهای کنونی جامعه دانست.

*س_برچسب‌ها_س*