شنبه 27 تیر 1405

درمان بیماران قلبی بدون مراجعه به دیگر استان‌ها در خوزستان انجام می‌شود

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
درمان بیماران قلبی بدون مراجعه به دیگر استان‌ها در خوزستان انجام می‌شود

اهواز - ایرنا - رئیس انجمن قلب خوزستان گفت: با توجه به استعداد و ظرفیت مناسبی که از لحاظ فعالیت پزشکان و جراحان فوق تخصص قلب در استان ایجاد شده، درمان بیماران قلبی بدون مراجعه به استان‌های دیگر و یا حتی خارج از کشور در حال انجام است.

به گزارش ایرنا دکتر حبیب حی‌بر روز پنج‌شنبه در نشست خبری اولین وبینار تخصصی و فوق تخصصی قلب کشور که به صورت ویدیو کنفرانس برای اولین‌بار در خاورمیانه و با همکاری بیمه سلامت خوزستان انجام شد، اظهارداشت: با برنامه‌ریزی که صورت گرفت؛ تلاش می‌شود زمینه درمان بیماران با شرایط سخت را با هم‌فکری و از طریق اینگونه وبینارهای علمی مورد ارزیابی قرار دهیم.

وی با بیان اینکه همه اقدامات پیشرفته قلبی در استان خوزستان قابل انجام است، گفت: در هر صورت لازم است مواردی که درمان آنها با شرایط سخت همراه است از طریق مشاوره جمعی و هم‌فکری دیگر متخصصان حوزه قلب و عروق مورد ارزیابی قرار بگیرد.

متخصص قلب و عروق خوزستان با تاکید بر ایجاد ظرفیت مناسب برای درمان بیماران قلبی در خوزستان، گفت: بر همین اساس دیگر نیازی نست که بیماران خوزستانی برای انجام مراحل درمانی به دیگر استان‌ها و یا خارج کشور مراجعه کنند.

رئیس انجمن قلب استان به شرایط پیش آمده ناشی از شیوع ویروس کرونا اشاره‌کرد و گفت: هم‌فکری و درمان بیماران قلبی را نمی‌توان به دلیل بروز این بیماری همه‌گیر به عقب انداخت و به همین خاطر لازم بود هرچه زودتر در مورد بیمارانی که در شرایط سخت درمانی قرار دارند، تصمیم‌گیری می‌کردیم.

حی‌بر تصریح‌کرد: به‌همین منظور فیلم‌های آنژیوگرافی این دست از بیماران با درمان سخت را به‌صورت وبینار در ارتباط زنده برای متخصصان قلب و عروق به‌نمایش گذاشتیم و برای آنها تصمیم‌گیری‌های لازم انجام شد.

پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی در گرو رژیم غذایی سالم

رئیس انجمن قلب خوزستان همچنین از مردم خواست به اهمیت رژیم غذایی سالم توجه کنند، افزود: در این صورت است که می‌توان از ابتلا به خیلی از بیماری‌ها از جمله مشکلات قلبی و عروقی تا حد زیادی پیشگیری کرد.

وی با بیان اینکه استفاده از فست فودها، نمک زیاد و غذاهای سرخ کردنی اغلب باعث مشکلات قلبی و عروقی می‌شود، گفت: مهمترین عامل در بروز سکته‌های مغزی، فشارخون و... استفاده از رژیم غذایی ناسالم تشخیص داده شده است.

برگزاری وبینارهای تخصصی قلب و عروق هر 2 ماه یکبار

دبیر و نایب رئیس انجمن قلب خوزستان و عضو دپارتمان قلب نفت اهواز نیز در بخش دیگری از این نشست با تاکید بر اینکه برای اولین بار است که بیمه سلامت خوزستان به عنوان یک نهاد بیمه‌ای در برگزاری چنین وبینار علمی مشارکت دارد، اظهارداشت: بر اساس برنامه‌ریزیها، سلسله وبینارهای مربوط به حوزه درمان قلب و عروق از طریق این انجمن به صورت هر 2 ماه یک‌بار برگزار می‌شود.

دکتر خسرو کاشانی تصریح‌کرد: در این وبینار وضعیت بیماران قلبی که قبلا آنژیوگرافی شده‌اند و هم‌اکنون مراحل درمانی آنها با چالش روبه‌روست از سوی متخصصان این حوزه درمانی مورد ارزیابی قرار گرفت.

وی افزود: پیش از این این بررسی‌ها به صورت محدودتر و در کلاس‌های درس گروه قلب و عروق دانشکده‌های پزشکی صورت می‌گرفت.

اعضای پنل این وبینار را دکتر اصغر رمضانی فوق تخصص جراحی قلب، دکتر احمدرضا عصاره متخصص قلب و عروق و فلوشیپ اینترونشن، دکتر نهضت اکیاش متخصص قلب و عروق و فلوشیپ اکوکاردیوگرافی، دکتر اخلاص طرفی متخصص قلب و عروق و فلوشیپ نارسایی قلب، دکتر محمدرضا کیارسی متخصص قلب و عروق و فلوشیپ الکتروفیزیولوژی تشکیل می‌دادند.

*س_برچسب‌ها_س*