در نشست ساترا با تهیه کنندگان سریال ها چه گذشت؟
نشست سازمان تنظیم مقررات صوت تصویر فراگیر در فضای مجازی (ساترا) با تهیه کنندگان سریال های شبکه نمایش خانگی برگزار شد.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی سازمان صداوسیما، سازمان تنظیم مقررات صوت تصویر فراگیر در فضای مجازی (ساترا) امروز، 28 مهر ماه نشستی را با جمعی از تهیهکنندگان سریالهای شبکه نمایش خانگی برگزار کرد تا تعامل این سازمان و تولیدکنندگان محتوا را تسهیل و تقویت کند.
وحید فرهمند، قائممقام رئیس ساترا در ابتدا با معرفی و تبیین کارکرد دبیرخانه محتوای حرفهای ساترا بیان کرد: تلاش کردیم کارگزاری را که هم فهم بازار و هم فهم محتوا داشته باشد، ایجاد کنیم تا مسیر برای رسیدن به نهادی تنظیمگر هموار باشد.
وی سپس با ارائه گزارشی درباره عملکرد این دبیرخانه توضیح داد: درصد مداخله ساترا در محتوای آثار رسیده به دبیرخانه تا شهریور امسال حدود 7.38 درصد بوده که امیدواریم به نقطهای برسیم که این میزان صفر شود و همه تولیدکنندگان این بخش به خودتنظیم گری برسند.
فرهمند با بیان برخی از شاخصهای ارزیابی در این دبیرخانه گفت: فراوانی آسیبهایی چون آسیب به ارزشهای نهاد خانواده، آسیب به باورها و اعتقادات، آسیب به ارزشهای انقلابی و ملی و گفتار نامناسب در میان این شاخصها بیشتر بودهاند.
او در ادامه به تلاشهای ساترا برای در نظر گرفتن موضوعات مرتبط با حق مالکیت آثار و حمایت از آن اشاره کرد و خطاب به این تهیهکنندگان گفت: زحمات متولیان امر از تهیهکنندگان تا بسترهای انتشار این آثار باید به خلق ثروت بینجامد. ما با هر اتفاقی که موجب نقض حقوق شما شود برخورد میکنیم.
قائم مقام رئیس ساترا همچنین با قول مساعد به رفع موانع احتمالی بر سر راه صدور مجوز ساخت آثار در شبکه نمایش خانگی، از تهیهکنندگان آثار نمایش خانگی دعوت کرد با پیشنهادهای خود شیوههای تقویت ارتباط مؤثر با تهیهکننده و سازندگان این آثار را تقویت کنند.
وی گفت: مخاطبان محتواهای بومی پلتفرمها، در مقایسه با محتواهای خارجی نظیر سریالهای شبکههای ماهوارهای یا پلتفرمهای خارجی درصد بیشتری را به خود اختصاص دادهاند که بسیار بااهمیت و برای ساترا ارزشمند است؛ ازاینرو تقویت و حمایت از آن دغدغه ماست.
به گزارش ایسنا، در این جلسه تهیهکنندگانی چون: محمدرضا تختکشیان، محمد شایسته، محمدحسین قاسمی، اسماعیل عفیفه، علی اسد زاده، علی سرتیپی، مصطفی احمدی، مصطفی کیایی و مهدی فرجی نیز حضور داشتند که دیدگاههای مختلفی درباره چگونگی تقویت روابط دو طرف و همچنین کمک به جلوگیری از ضرر و زیان احتمالی به تولیدکنندگان آثار مطرح شد.
«آگاه نبودن تهیهکنندگان به ساختار نظارتی ساترا»، «داشتن نمایندهای از تهیهکنندگان در ساترا برای تعامل سازنده و بهتر»، «تسریع در صدور مجوز ساخت»، «رفع موانع تولید آثار با در نظر داشتن اشتغالزایی این حوزه» و «پرهیز از نگاه به تولیدات شبکه نمایش خانگی بهعنوان رقیب» ازجمله محورهایی بود که این تهیهکنندگان در نشست با قائممقام ساترا مطرح کردند.
ادامه دارد.