دستگاه «سیتیاسکن» بیمارستان امام خمینی (ره) عجبشیر به بهرهبرداری رسید
مراغه - ایرنا - دستگاه «سیتیاسکن» بیمارستان امام خمینی (ره) عجبشیر با حضور نماینده ویژه رئیسجمهور در سفر استانی آیتالله رئیسی به آذربایجانشرقی مورد بهرهبرداری قرار گرفت.
به گزارش ایرنا محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی که امروز، پنجشنبه به عنوان نماینده ویژه رئیسجمهور در عجبشیر حضور دارد، در آیین بهرهبرداری از این دستگاه، اظهار داشت: با بهرهبرداری از «سیتیاسکن» این بیمارستان از سفر مردم عجبشیر به مرکز استان برای دریافت خدمات تشخیصی جلوگیری خواهد شد.
به گفته مسئولان شبکه بهداشت و درمان عجبشیر، این دستگاه 16 اسلایس جزو پیشرفتهترین دستگاه های «سیتیاسکن» موجود در منطقه به شمار میرود و برای راهاندازی و نصب آن بیش از 23 میلیارد ریال هزینه شده است.
به گزارش ایرنا «علی علیزاده» نماینده مردم مراغه و عجبشیر در مجلس شورای اسلامی سال گذشته از وزیر بهداشت موافقت تخصیص یک دستگاه سی تی اسکن به این بیمارستان را اخذ کرده بود و پیگیریها برای نصب آن همواره طی ماههای اخیر ادامه داشته است.