دست رد به مشورت و پاداش های ناچیز به ورزشکاران / مشکلاتی که در ورزش میتواند به فاجعه تبدیل شود
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجو، در حالی که تقویم رویدادهای ورزشی نزدیکی تیم به مسابقات آسیایی و کسب سهمیه المپیک نشان میدهد این نهاد ورزشی با مسائلی روبه رو هستند که اگر رفع نشود امکان بروز مشکلات بزرگتر و هدر رفت استعدادهای جوان کشور می شود. مدیریت ناموفق دبیر کمیته ملی المپیک سیدمناف هاشمی بیش از آنکه مدیر ورزشی باشد مدیر سیاسی است انتخاب او از این بابت مورد انتقاد است. این...
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجو، در حالی که تقویم رویدادهای ورزشی نزدیکی تیم به مسابقات آسیایی و کسب سهمیه المپیک نشان میدهد این نهاد ورزشی با مسائلی روبه رو هستند که اگر رفع نشود امکان بروز مشکلات بزرگتر و هدر رفت استعدادهای جوان کشور می شود.
مدیریت ناموفق دبیر کمیته ملی المپیک سیدمناف هاشمی بیش از آنکه مدیر ورزشی باشد مدیر سیاسی است انتخاب او از این بابت مورد انتقاد است. این مدیر غیر ورزشی روی انتخاب حبیب کاشانی به عنوان مدیر تیم امید نتوانسته با فدراسیون فوتبال به تفاهم برسد! مناف هاشمی از رسانه ها خواست که مطالبه گری را از فدراسیون فوتبال در این خصوص انجام بدهند. شاید اگر مدیر ورزشی در این پست حضور داشت زودتر این مسئله را جمع بندی و اجرایی می کرد.
انفعال در تغییر وضعیت تیم ملی امید
در حالی که سالهاست تیم ملی امید در صعود به المپیک ناکام بوده است و انتظار می رود همه هم و غم برای اصلاح این مورد به کار گیری شود، اما فعلا ً اتفاق خاصی در این خصوص رقم نخورده است. اگر قرار باشد باز هم مانند دفعات قبل با کمترین تدارک و آمادگی در مسابقات حاضر باشیم انتظاری جز تکرار شکست و ناکامی نباید داشت. انتخاب سرمربی و مدیر تیم و توافق با فدراسیون فوتبال اتفاق خاصی نیست.
پاداشهایی که قابل قبول نیست
ورزشکارانی که با هزار امید و آرزو برای کسب سهمیه المپیک تلاش می کنند اما مبلغ پاداش ها در این زمینه عجیب و غریب است. برای مثال هانیه رستمیان که مجوز صعود به المپیک پاریس را کسب کرد تنها مبلغ 50 میلیون پاداش دریافت کرده که حتی جوابگوی مصارف ورزشی این ورزشکار نیست. با این اوصاف چرا ورزشکار حرفه ای انگیزه ای برای تلاش دو چندان داشته باشد.
با این اوصاف واضح است که بودجه اختصاص داده شده به کمیته ملی المپیک ناچیز است و ردیف بودجه تعیین شده پاسخگوی سال شلوغ پیشروی ورزش ایران نیست اما مشکل پاداشها به موضوعی کهنه تبدیل شده است.
مشورت بی مشورت
در دوره های قبلی آکادمی ملی المپیک نشست های منظمی با اهالی و اصحاب رسانه وجود داشت و نظر آنها در برخی از موارد گرفته می شد. با این حال در دوره جدید تنها به صحبت های مونولوگ محور دبیر کمیته ملی المپیک و با قید خاص برای پرسش خبرنگاران در نظر گرفته شده است. به این صورت که اجازه پرسش های چالش برانگیزاز رسانه ها گرفته می شود.
در آکادمی ملی پارالمپیک هم اوضاع بهتر نیست. بعد از خروج محمود وفایی، معاون سابق وی فعالیت خاصی انجام نمی دهد. در شرایطی که اعضای تیم والیبال نشسته تیم پر افتخار این حوزه، بارها در رسانهها انتقاد خود را نسبت به این موضوع انجام دادند.
به دلیل عملکرد مطلوب خسروی وفا در کمیته پارا المپیک انتظار میرود روند این نوع مدیریت در کمیته ملی المپیک هم مطلوب باشد و باعث پیشرفت ورزش کشور شود.
انتهای پیام /