سه‌شنبه 4 شهریور 1404

دست رد تیم مشهور برزیلی به گزینه استقلال

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
دست رد تیم مشهور برزیلی به گزینه استقلال

لینکلین هنریکه پس از جدایی از تیم فوتبال فنرباغچه هنوز تیمی را پیدا نکرده است و مدیران باشگاه استقلال هم با مدیربرنامه های او صحبت هایی را داشته اند.

لینکلین هنریکه پس از جدایی از تیم فوتبال فنرباغچه هنوز تیمی را پیدا نکرده است و مدیران باشگاه استقلال هم با مدیربرنامه های او صحبت هایی را داشته اند.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از سایت «onefootball»، لینکلن هنریکه هافبک 26 ساله برزیلی که اخیراً شایعه شده بود ممکن است به تیم سائوپائولو بپیوندد، حالا رسماً در بازار آزاد است.

او پس از فسخ قرارداد، دیگر جزو برنامه‌های فنرباغچه یا هال سیتی قرار ندارد. در روزهای اخیر، مدیران برنامه‌های لینکلن او را در بازار به باشگاه‌ها پیشنهاد داده‌اند.

پیش‌تر، مدیران سائوپائولو نام لینکلن را از لیست گزینه‌های خود کنار گذاشته بودند. او در سال 2024 دوران خوبی را در ردبول براگانتینو پشت سر گذاشت.

لینکلن، با نام کامل «لینکلن هنریک اولیویرا دوس سانتوس»، هافبک - مهاجم برزیلی است که در 7 نوامبر 1998 در پورتو آلگره متولد شد. او دوران حرفه‌ای خود را در تیم پایه‌های گرمیو آغاز کرد و در سال 2015 به عنوان یک نوجوان، اولین بازی حرفه‌ای‌اش را انجام داد. لینکلن خیلی زود به عنوان یکی از استعدادهای بزرگ فوتبال برزیل و جهان شناخته شد.

پس از دوران حضور در گرمیو که با چالش‌هایی برای تثبیت در ترکیب اصلی همراه بود، او به ریزسپور ترکیه قرض داده شد و با این تیم قهرمان لیگ دسته دوم ترکیه شد. او همچنین تجربه بازی در آمریکا - ام‌جی را داشت و سپس به فوتبال اروپا رفت و در سانتا کلارا پرتغال بازی کرد.

در سال 2022، لینکلن به فنرباغچه ترکیه پیوست و در سال 2024 به صورت قرضی به ردبول براگانتینو رفت که بار دیگر درخشش داشت. در سال 2025 نیز به هال سیتی انگلیس قرض داده شد.

لینکلن به دلیل تکنیک بالا، دید بازی و چندمنظوره بودن در خط میانی شناخته می‌شود و می‌تواند به عنوان هافبک هجومی، طراح بازی و گاهی هافبک - مهاجم بازی کند. او در تیم‌های پایه برزیل نیز حضوری موفق داشته و عناوین قاره‌ای و جهانی کسب کرده است. مسیر حرفه‌ای لینکلن با استعداد فراوان، اما همراه با قرضی‌ها و تلاش برای تثبیت در تیم‌های بزرگ‌تر بوده است.

لازم به ذکر است که مدیران باشگاه استقلال نیز با مدیر برنامه‌های این بازیکن برای جانشینی جلال الدین ماشاریپوف وارد مذاکره شده‌اند، اما تاکنون هیچ تصمیم قطعی اتخاذ نشده است.