دشمنان اسلام هم به بزرگی و شخصیت امام علی (ع) صحه گذاشته اند
بازماندگان با تاکید بر اینکه دیدگاه اهل سنت نسبت به امام علی (ع) یک عقیده است و ایشان را امام، از اهل بیت مکرم، اصحاب معظم، خلفای راشد، پسر عموی پیامبر اسلام (ص)، باب علم پیامبر (ص)، شجاع و دارای کرامات عدیده، ظاهره و عدالت کامله می دانند، گفت: این امام بزرگوار شخصیتی است که قرآن، سنت، اصحاب، اهل بیت (ع)، علمای اسلام و حتی دشمنان اسلام به بزرگی و شخصیت شان صحه گذاشته اند.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ شیخ حسین بازماندگان امام جمعه بندرپل در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی هرمز با تسلیت شهادت امیر المؤمنین علی بن ابی طالب (ع) اظهار کرد: این امام بزرگوار شخصیتی است که قرآن، سنت، اصحاب، اهل بیت (ع)، علمای اسلام و حتی دشمنان اسلام به بزرگی و شخصیت شان صحه گذاشته اند.
بازماندگان گفت: در قرآن از شخصیت بزرگمردانی چون امیرالمومنین علی (ع) اینگونه یاد شده است:" افمن کان مومنا کمن کان کافرا؟ آیا کسی که مؤمن است با شخصی که فاسق است برابر است؟ هرگز برابر نیستند." که عطابن یسار فرموده: این آیه و ده ها آیه دیگر در مدینه منوره در فضل علی بن ابی طالب (ع) نازل شده.
وی عنوان کرد: پیامبر اسلام (ص) هم در مورد امیرالمومنین علی (ع) فرمودند: «یاعلی حبک من الایمان» ای علی محبت تو از علایم ایمان است.
عالم اهل سنت جنوب کشور تصریح کرد: همچنین ابن عباس می فرماید: نزدیک به سیصد آیه در قرآن در فضلیت علی ابن ابی طالب نازل شده است و امام همام و مفسر بزرگ اسلام فخرالدین رازی نیز فرمودند هرکسی علی بن ابی طالب را برای دینش برگزیند در اصل به عروه الوثقی تمسک جسته است.
بازماندگان عنوان کرد: دیدگاه اهل سنت نسبت به امام علی (ع) یک عقیده است و ایشان را امام، از اهل بیت مکرم، اصحاب معظم، خلفای راشد، پسر عموی پیامبر اسلام (ص)، باب علم پیامبر (ص)، شجاع و دارای کرامات عدیده، ظاهره و عدالت کامله می دانند تاجایی که در ایام ضربت خوردن به فرزندشان امام حسن (ع) توصیه فرمودند: "فرزندم به حقی که برتو دارم با اسیر خود (ابن ملجم) مدارا کن وخوش رفتار ومهربان ودلسوز باش، از آنچه می خوری به او بخوران و از آنچه می نوشی به او بنوشان ودست وپای او را در غل و زنجیر نکن و این نهایت جوانمردی، خدایی بودن، تقرب و بزرگ منشی مردی است که تربیت یافته مکتب نبوی است.
وی افزود: خوارج تفسیر عملی قرآن را رها کرده و به تفسیر باطل و رای ناقص خود اکتفا کردند تا جایی که به این نتیجه رسیدند که علی (ع) امام گمراهی است و با ریختن خونشان قصد تقرب الهی را داشتند که پیامبر اکرم (ص) فرمود: ای علی این محاسنت را شقی ترین مردم با خون سرت خضاب خواهند کرد و همان شد که پیامبر (ص) وعده داده بود و در ماه رمضان شقی ترین مردم ابن ملجم با اندیشه باطل و غلط خویش سعید ترین مردمروزگار را در خانه الله به ضربت شمشیر زخمی کرد که در نهایت منجر به شهادت امام خوبیها شد.
وی خاطر نشان کرد: تاریخ بشر تا قیام قیامت مردی دیگر همانند علی (ع) را به خود ندیده و نخواهد دید.
انتهای پیام /