یک‌شنبه 25 مرداد 1405

گوناگون وب‌گاه دنیای اقتصاد

گوناگون وب‌گاه دنیای اقتصاد

دنیای اقتصاد: آخرین قیمت‌های دیگنیتی در 10 دی 1404 نشان می‌دهد این خودروی مونتاژی همچنان در مسیر صعودی حرکت می‌کند و شکاف میان قیمت رسمی و بازار آزاد، یکی از چالش‌های اصلی خریداران باقی مانده است.

به گفته دبیر شورای نگهبان وظیفه همه مسئولان، حل مشکلات مردم به‌ویژه در حوزه اقتصاد و معیشت است.

دلار آزاد که در روزهای ابتدایی هفته با تحریک انتظارات و رشد هیجانی تقاضای سفته‌بازانه به رکورد تاریخی 144 هزار و 600 تومان رسیده بود، امروز با احتیاط بیشتری از سوی بازیگران بازار دنبال و نشانه‌هایی از کاهش فشار خرید و تقویت سمت عرضه در آن نمایان شد.

سازمان هواشناسی کشور نسبت به بارش برف و باران و وزش باد در 21 استان هشدار داد.

پلیس آلمان از وقوع یک سرقت بزرگ و سازمان‌یافته در تعطیلات کریسمس از یک شعبه بانک «اشپارکاسه» در غرب این کشور خبر داد.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پی شهادت ابوعبیده سخنگوی گردان‌های القسام و چند تن دیگر از رزمندگان مقاومت فلسطین پیامی صادر کرد.

وزیر امور خارجه در گفتگو با همتای بحرینی خود، ضمن ابراز نگرانی از تنش‌های فزاینده در جنوب یمن، خواستار تلاش همه کشورهای منطقه برای حفظ وحدت و یکپارچگی این کشور شد.

به گفته فرمانده انتظامی آبیک با تلاش ماموران پلیس آگاهی فردی که اقدام به اسید پاشی کرده بود دستگیر شد.

سکه امامی، امروز به 149,000,000 (یکصد و چهل و نه میلیون) تومان رسید که نسبت به روز قبل، کاهش 4.36 درصدی داشته است.

قیمت طلا کاهش یافت و سکه امامی به 149,000,000 (یکصد و چهل و نه میلیون) تومان رسید که نسبت به روز قبل، کاهش 4.36 درصدی داشته است.

رئیس سازمان برنامه‌وبودجه اعلام کرد که نزدیک به 90 درصد اصناف از پرداخت مالیات معاف‌اند.

رئیس جمهور گفت: هیچ یارانه‌ای حذف نخواهد شد و اصل حمایت از مردم حفظ می‌شود. بحث بر سر نحوه پرداخت یارانه است؛ اینکه یارانه در ابتدای زنجیره توزیع پرداخت شود یا مستقیماً به مصرف‌کننده نهایی برسد.

بنابر اعلام روابط عمومی دانشگاه تبریز همه کلاس‌های درس دانشجویان دانشگاه‌های آذربایجان شرقی در هفته آینده، غیرحضوری است.

رئیس جمهور درباره استعفای فرزین و انتصاب همتی به ریاست بانک مرکزی توضیحاتی ارائه داد.

مرحله ششم تسهیلات قرض‌الحسنه مستمری‌بگیران سازمان تامین اجتماعی در سال 1404 واریز شد.

رئیس جمهور در حکمی عبدالناصر همتی را به عنوان رئیس کل بانک مرکزی منصوب کرد.