دوشنبه 26 مرداد 1405

گوناگون وب‌گاه دنیای اقتصاد

گوناگون وب‌گاه دنیای اقتصاد

دنیای اقتصاد: سخنگوی دولت در پاسخ به خبرنگار دنیای اقتصاد خبر استعفای معاون سیاسی رئیس جمهور را تایید کرد.

اخیرا اظهارات معاون محترم نظام‌های پرداخت و فناوری‌های نوین بانک مرکزی در خصوص فعالیت صرافی‌های رمزارز و تأکید مؤکد ایشان بر فقدان مجوزهای قانونی برای این کسب‌وکارها، بار دیگر پرونده قدیمی و پرچالش ساماندهی این حوزه را به تیتر رسانه‌ها بازگردانده است.

وزارت امور خارجه ایران اعلام کرد که نیروی دریایی کانادا (Royal Canadian Navy) را به‌عنوان یک سازمان تروریستی شناسایی و اعلام می‌کند.

مدیر عامل ایران‌خودرو با اشاره به جهش چشمگیر قیمت مواد اولیه گفت: انتظار ثبات قیمت خودرو در این شرایط عملی نیست.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در واکنش به اظهارات اخیر شهرام ناظری درباره مولانا گفت: مشخص است که ایشان واقعاً از فضایی که در حوزه فرهنگ و هنر وجود دارد دلخور است؛ فضایی که نتوانست دل او را به دست بیاورد. او یکی از چهره‌های مؤثر در ایران بوده و هست و ما نیز در خدمت ایشان هستیم.

یک منبع عبری اعلام کرد که دونالد ترامپ زمان آغاز مرحله دوم توافق غزه را 15 ژانویه اعلام کرده است.

نایب‌رئیس مجلس گفت: فردا مجلس تصمیم مهمی در پیش دارد و خبر مهمی اعلام خواهد شد.

سخنگوی کمیسیون تلفیق لایجه بودجه 1405 با اشاره به اصلاحات اعمال شده در لایحه بودجه، عنوان کرد: حقوق به‌صورت پلکانی افزایش پیدا خواهد کرد.

معاون توسعه منابع و مدیریت استانداری البرز اعلام کرد: تمامی ادارات و مراکز استان در روز چهارشنبه 10 دی ماه تعطیل است.

سخنگوی دولت با تایید اصل ارائه استعفای مشاور و معاون سیاسی رئیس‌جمهوری گفت: از اینکه استعفا مورد پذیرش قرار گرفته یا نه خبر ندارم.

انتخاب یک ماشین آتش‌نشانی مناسب فقط به خرید یک خودرو ختم نمی‌شود و نیازمند توجه جدی به استانداردهای جهانی، کیفیت ساخت و پشتیبانی فنی است.

بنابر اعلام معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری مرکزی در پی برودت هوا و به منظور تامین پایدار انرژی، براساس مصوبه کارگروه مدیریت مصرف بهینه انرژی استان، تمامی ادارات، موسسات دولتی، مدارس، دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی، بانک‌ها و شهرداری‌های استان مرکزی به جز مراکز درمانی، امدادرسان، انتظامی، خدماتی و شعب کشیک بانک‌ها، فردا (چهارشنبه)10 دی ماه تعطیل هستند.

سخنگوی قوه قضائیه اعلام کرد: 2 وزیر مرتبط با پرونده چای دبش برای اجرای حکم فراخوانده شدند.

وزیر آموزش و پروزش درباره پخش موسیقی در مدارس توضیحاتی ارائه داد.

در شرایطی که اقتصاد جهانی با چالش‌های متعددی روبه‌رو است، ایران با تکیه بر ظرفیت‌های منطقه ای خود در پی توسعه همکاری‌های اقتصادی با بازیگران بین‌المللی است.

در شرایطی که اقتصاد جهانی با چالش‌های لجستیکی و تنش‌های تجاری دست‌و‌پنجه نرم می‌کند، آمارهای عملکردی راه‌آهن هرمزگان در 9 ماهه نخست سال جاری، روایتی اثربخش از نقش محوری زیرساخت ریلی در توسعه پایدار و تحقق سیاست‌های کلان ترانزیتی کشور ارائه می‌دهد.